Fit & Schoon

Onze westerse levensstijl brengt niet alleen veel goeds met zich mee. We zijn eraan gewend geraakt om gejaagd en druk te leven, met soms te weinig aandacht voor onszelf. Bovendien hebben we een voedingspatroon opgebouwd met een overdaad aan suiker, zout en kunstmatige toevoegingen. Afvalstoffen, maar ook stress, nestelen zich in ons systeem en belemmeren de vitaliteit en de veerkracht van ons lichaam. Detox biedt verlichting bij spier- en gewrichtsklachten, pijnlijke menstruatie, chronische verkoudheid, astma, maag- en darmklachten en een zwakke spijsvertering.

 

CuraCameo biedt daarom verschillende detoxprogramma’s die lichaam en geest reinigen en als het ware ‘resetten’. Je begint weer met een schone lei en dat is een goede basis voor een gezonder, slanker en sterker lijf en een stralende huid. Bovendien helpt het je om stil te staan bij jouw doelstellingen en barrières. Door één van onze detox- en vitaliteitscoaching, beter slapen of gewichtscontrole sessies te volgen, maak je de weg vrij voor een nieuwe start.

 

Let op: een sapkuur zonder specifieke detox voedingssupplementen is niet verantwoord, je legt je darmen namelijk stil waardoor de gifstoffen niet afgevoerd worden. CuraCameo biedt je een compleet pakket met alles wat je nodig hebt voor een veilige detoxkuur.

Neem gerust contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.

CuraCameo biedt daarom verschillende detoxprogramma’s die lichaam en geest reinigen en als het ware ‘resetten’. Bekijk hier de detoxprogramma’s