De huid is de spiegel van je innerlijk. Onze huid vormt de grens tussen onze binnenkant en de buitenwereld. Ze weerspiegelt wat we van buitenaf opnemen en wat er in ons binnenste gebeurt.

Middels een intakegesprek vormen wij ons een beeld van je wensen en verwachtingen m.b.t. de behandeling en bespreken we met je je fysieke gesteldheid, voedselpatroon, spanningen, hormoonschommelingen, spijsvertering en medicijngebruik.

Wanneer het gezicht ontspant kan het hele lichaam ontspannen. Door de vele uittredingsplaatsen van zenuwen, acupunctuurpunten en reflexzones beïnvloed je naast de huid- en spierspanning het hele lichaam met een gezichtsbehandeling. Weg met spanningen in de nek en schouders, spanningen in de kaken, ogen, gezichtsspieren.

Door regelmatige gezichtsbehandelingen gecombineerd met een goede dagelijkse thuisverzorging aangevuld met natuurlijke voeding en suppletie van binnenuit, krijg je een gezondere, jongere en strakkere huid met een mooiere poriënstructuur met een verhoogde hydratatie, die fluweelzacht aanvoelt.
Ook de juiste gezichtsverzorging voor chemopatienten en zij die zware medicatie nemen.

Afhankelijk van de opbouw en de intensiteit van de behandeling wordt er gewerkt met een sterrensysteem.

Neem gerust contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.