CuraCameo gebruikt voor de huidverjongende gezichts- en lichaamsbehandelingen de HydroPeptide preparaten, marktleider in anti-aging.

Krachtige peptiden en zorgvuldig geselecteerde botanische stamcellen, antioxidanten, pro-biotica, groeifactoren, triple hyaluronzuur en natuurlijke huidverhelderaars ontgiften, hydrateren en verjongen de huid en zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur. Samen met afgestemde behandelingen verstevigen ze de fundering van je huid; deze gaat voller en strakker aanvoelen.

De 30 award-winnende producten van HydroPeptide bieden gerichte en resultaatgevende oplossingen voor alle huidtypes.

Aangetoond is dat dagelijks gebruik van de producten van HydroPeptide het verouderingsproces op ongeëvenaarde wijze vertraagt, waardoor de jeugdigheid van de huid langer behouden blijft.

De bekroonde producten zijn geliefd bij dermatologen, plastisch chirurgen en huidverzorgingsprofessionals in de meest prestigieuze medische klinieken, spa’s en schoonheidsinstituten over de hele wereld.

Alle gebruikte formules zijn vrij van sulfaat, gluten, parabenen en phyhalaat. De lijnen Anti-wrinkle + Clarify bevatten bovendien geen phenoxyethanol, polymeren, propylenen, glycol en parfum.