Energie door Kruiden & Planten

Zoals de natuur streeft naar evenwicht en harmonie, zo werken de plant- en kruidenpreparaten in op lichaam en geest. In oude samenlevingen zorgden sjamanen, kruidendokters, medicijnmannen voor receptuur voor hun dorpsleden, dikwijls gepaard gaand met rituelen en gebeden.

 

Bij CuraCameo bestaat ook de overtuiging dat kruiden een helende werking hebben en dat zij het lichaam reinigen van afvalstoffen. Mineralen worden opgebouwd en aangevuld. Extracten van planten en kruiden die tot zalven, crèmes, tonicums, elixers, tincturen en theeën vervaardigd zijn, verminderen een groot aantal lichamelijke klachten of doen ze zelfs verdwijnen. Tevens kunnen zij lichaam en geest een enorme energetische boost voor vitaliteit, bewustzijn, schoonheid en gezondheid geven.

 

Hoe worden kruidenpreparaten bij Cura Cameo ingezet?

  • Voor balance- en wellnessbehandelingen
  • Voor het verminderen van lichamelijk en geestelijke klachten, b.v. nervositeit, angsten, hoofdpijn, bacteriële/virale infecties, slapeloosheid, hormonale disbalans, etc.

Het uitgebreide assortiment van medicinale en heilzame bio kruiden zijn bij CuraCameo inzetbaar als theeën, maar worden ook in de praktijkbehandelingen verwerkt (kruidenstempels, massages, maskers, wikkelmethoden en meer)

 

Neem vrijblijvend contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.