We zijn weer open!

Wil jij ook met een bruisende energie vanuit een ontspannen lichaam je dag beleven? Je stapt nooit met het verkeerde been uit bed als je met ochtend yoga begint, een absolute aanrader.

Gedurende 20 min. krijg je ademhalingstraining, 20 min. milde geconcentreerde lichamelijke yogabeoefening en 20. min meditatie. Wil je blijven ontbijten, dan hebben we voor € 5 een lekkere, gezonde groene smoothie plus een glas kruidenthee voor je klaar staan. Een houvast voor jezelf om de aankomende dag jouw stemming in de juiste richting te plaatsen.

De formule die je aangereikt krijgt in het ochtendritueel zorgt dat je een sterk lichaam en een gezonde geest ontwikkelt. Hierdoor zal je meer ontspanning gedurende de dag beleven, positieve gevoelens en goede energie blijven de hele dag bij je.

Kom en ervaar, meld je nu aan, de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven

  * Kruis aan wat van toepassing is:

  Naam

  Telefoon

  E-mailadres

  Adres

  Woonplaats

  Welke dag(en)

  Ontbijt*

  JaNee € 5,00

  Ervaring met yoga?*

  JaNee

  Welke vorm yoga?

  Wanneer was dat?

  Hoe is je gezondheids-conditie?

  Je kan je ook aanmelden voor de donderdagavondlessen, deze starten om 19:00 en gaan door tot 20:00 uur. Bij voldoende interesse gaan we op woensdagavond ook yogalessen geven. Deze zullen om 20:30 uur starten eindigen om 21.30 uur. Indien je hierin geïnteresseerd bent kan je dat hieronder aangeven.

  Op woensdag*

  Woensdag 20:30-21:30

  Op donderdag*

  Donderdag 19:00-20:00

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.