Beautysalon Alphen aan den Rijn

CuraCameo Beautysalon Alphen aan den Rijn voor natuurlijke schoonheid

We willen er allemaal beter uitzien en ons beter voelen en dat is precies waar het bij Cura Cameo Beautysalon in Alphen aan den Rijn om draait! Een optimale balans tussen lichaam en geest en voorkomen en/of verminderen van huidveroudering, anti-aging.

Bij CuraCameo kan je terecht voor:

Eigenaresse Iris Troost verdiept zich al vele jaren in alle finesses op anti-aging gebied en heeft zich ook de nieuwste technieken voor huidverjonging eigen gemaakt, zoals plasma streaming, zuurstofbehandelingen, bindweefselmassage, mesotherapie, goudbehandelingen, ultrasound- en biotherapeutische behandeling, hydroPeptide peelingen en dermapen behandelingen. Daarnaast biedt Cura Cameo huidverbeterende behandelingen (traditionele verzorgende gezichtsbehandeling, acnebehandeling, gezichtsontharing, lichtbehandeling, pigmentvervagings, behandeling tegen wallen en kringen onder de ogen en behandelingen voor huidoneffenheden). Cura Cameo Beauty Instituut in Alphen aan den Rijn is er voor man en vrouw, jong en oud. Onder de beautysalons in Alphen aan den Rijn neemt Cura Cameo een bijzondere plaats in, mede gezien het ruime aanbod en de diversiteit ervan.

“Je innerlijke en uiterlijke schoonheid doen sprankelen door je met passie en deskundigheid te verwennen met geavanceerde, natuurlijke technieken.”

Je bent er ook aan het juiste adres voor:

  • Yoga, zowel privé 1-op 1 sessies, als kleine groepslessen
  • Detox;  reset je lichaam, toxische stoffen af te voeren en gewicht te verliezen
  • Vitaliteitscoaching; om de beste versie van jezelf te hervinden
  • Beter Slapen coaching
  • Massages; voor doorstroming van energie en opheffing van blokkades
  • Wellness; ter totale ontspanning

Recensies

[hier komen de recensies]