Facial Guasha is een schraaptechniek met een speciaal gevormde, gladgeslepen edelsteen of hoorntool, die een specifiek op jouw gezichtshuid gerichte invloed uitoefent en op zeer zachte wijze wordt toegepast, nadat de huid met een speciale olie ingesmeerd is.

De lymfecirculatie wordt verbeterd waarbij afvalstoffen/toxines vrijkomen. Op deze wijze wordt er gewerkt aan een betere bloed-, lymfe- en energiedoorstroming. De voeding naar de huid wordt verbeterd en collageenaanmaak gestimuleerd. In combinatie met speciale producten werkt deze methode mee aan het liften van je huid. Kringen, wallen onder de ogen, acne en rimpels kunnen verminderen.

Middels het stimuleren van de acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht, heeft de behandeling ook een gunstige invloed op de algehele gezondheid.

De massage verstevigt de huid, geeft deze meer energie en doet de gezichtsspieren ontspannen. Dit resulteert in een gladde en stralend ogende huid met strakkere gezichtscontouren. De behandeling zorgt tevens voor een zeer diepe ontspanning.

De behandeling werkt in op zowel fysiek als emotioneel en psychisch niveau.

Afspraak maken