Deze techniek vergroot de stevigheid van de huid. Door hoogfrequente radiogolven ontstaat energie die de huid langzaam op warmt. De warmteontwikkeling activeert bestaande collageenvezels en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen. De radiofrequente energietechniek verhoogt de bloedcirculatie, herstelt de cel functies en normaliseert de hormoonbalans. Hierdoor worden de dichtheid en stevigheid van de huid vergroot.

De techniek is zeer effectief om verouderingsverschijnselen van de huid te remmen en te verzachten. Er treedt vermindering op van rimpels, huidverslapping, verslapte kaaklijn, hamsterwangetjes, onderkin, verslapte hals, kalkoenhals, decolleté, holle wangen en ogen, wallen onder de ogen en handveroudering. Contourlijnen worden gelift. Elders op het lichaam vermindert de techniek de zichtbaarheid van cellulitis, littekens en striae.

Multi- en bipolaire radiofrequentie geeft je weer een jeugdige uitstraling met een mooie huid die strakker, voller en jonger oogt. Na de eerste behandeling is de huidversteviging al
voor 95 % direct zichtbaar. Thuis werkt de behandeling verder door.