Huidanalyse & huidadvies

Ben jij op zoek naar een goede huidbehandeling maar weet je nog niet goed waar je het beste mee bent geholpen? Welk probleem je ook hebt met je huid, voor elke huidconditie is een oplossing*. Ook voor die van jou!

Om je een goed advies te kunnen geven houden we bij CuraCameo een uitgebreid (gratis) intakegesprek. We doen een huidanalyse. We bespreken jouw verwachtingen en wensen en we gaan in op je gezondheid, je voedingsgewoonten, je huidverzorging en je leefstijl. Zijn er dingen die negatief dan wel positief doorwerken op je huidconditie? Iedere huid is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij CuraBeauty krijg je een voor jou passend, persoonlijk behandelingsplan. De behandeling, producten en de dagelijkse routine van je eigen verzorging thuis staan garant voor een optimaal resultaat. In het intakegesprek krijg je een richtlijn voor de behandelingsduur met een indicatie van de bijbehorende kosten.

* Bij CuraCameo gebruiken we beproefde technieken en producten, dus geen botox of fillers. Resultaat is een huid met een mooie uitstraling en minder lijntjes en rimpeltjes.

Afspraak maken