Gezichtsbehandeling Alphen aan den Rijn

Gezichtsbehandelingen Alphen aan den Rijn bij CuraCameo voor natuurlijke schoonheid

Iris Troost van CuraCameo kan zich met haar jarenlange ervaring zonder gene dé expert op het gebied van gezichtsbehandelingen in Alphen aan den Rijn noemen. Haar professionele salon in het karakteristieke pand aan de Stationsstraat 11 straalt warmte en sereniteit uit met de juiste energie. Na een CuraCameo gezichtsbehandeling in Alphen aan den Rijn zul je stralend en herboren huiswaarts keren en net als veel van haar tevreden klanten zéker terugkomen. De reviews onder op de homepage van CuraCameo.nl zullen je duidelijk maken waarom!

Iris onderscheidt zich door inzicht, aandacht, kwaliteit van aanraken en diepgaande behandelmethodes, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en energetische producten van de merken , HydroPeptide Bashya en Laviesage

Maak een afspraak

Bij CuraCameo kan je terecht voor:

De CuraCameo gezichtsbehandelingen in Alphen aan den Rijn hebben alle een verzorgend karakter. Daarnaast wordt onderscheid gemaakt tussen:

Huidverjongende gezichtsbehandelingen, zoals hydro microdermabrasie, plasmastreaming, bindweefselmassage, goudbehandeling, mesotherapie, ultrasound therapie, biotherapeutische computer-, radiofrequentie, carboyneo, dermapen- en zuurstofbehandeling en HydroPeptiden peelingen, die Iris na gedegen training inmiddels met veel succes in de praktijk brengt.

Huidverbeterende gezichtsbehandelingen, zoals de traditionele verzorgende gezichtsbehandeling, de acne- en gezichtsontharingsbehandelingen, en behandelingen tegen huidoneffenheden en pigmentvorming.Bij CuraCameo wordt een gezichtsbehandeling altijd gestart met een individuele gezichtsanalyse. Aan de hand van je huidconditie, je persoonlijke wensen en natuurlijk ook je budget, wordt samen met jou bepaald wat de meest geschikte behandeling is.Een goed verzorgde huid is de basis voor een frisse uitstraling. Wanneer je regelmatig een passende gezichtsbehandeling ondergaat en thuis de juiste producten gebruikt, zul je direct merken dat je er beter, gezonder en jonger uitziet. Bij sommige huidklachten kunnen ook voedingssupplementen een groot verschil maken.

“Je innerlijke en uiterlijke schoonheid doen sprankelen door je met passie en deskundigheid te verwennen met geavanceerde, natuurlijke technieken.”

Je bent er ook aan het juiste adres voor:

  • Yoga, zowel privé 1-op 1 sessies, als kleine groepslessen
  • Detox;  reset je lichaam, toxische stoffen af te voeren en gewicht te verliezen
  • Vitaliteitscoaching; om de beste versie van jezelf te hervinden
  • Beter Slapen coaching
  • Massages; voor doorstroming van energie en opheffing van blokkades
  • Wellness; ter totale ontspanning

Recensies

★★★★★

Ik heb de 1,5 uur durende cashmere facial behandeling ervaren bij Iris. Bij aankomst... Lees meer...

★★★★★

Vandaag voor het eerst geweest. Wat een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling heb ik gehad. Je... Lees meer...

★★★★★

CuraCameo onder de bezielende leiding van Iris Troost is gewoon de beste beautysalon in... Lees meer...