Een frequent voorkomende huidaandoening bij jongeren is acne. Deze aandoening kan o.a. veroorzaakt worden door stress, hormonen, slechte voeding en/of verzorging van de gezichtshuid. Er ontstaan comedonen (meeëters), pukkeltjes en puistjes, papels (knobbeltjes) en littekens hetgeen vaak een hoge mate van onzekerheid teweeg brengt bij diegenen de hier last van hebben.

De reiniging van een onzuivere huid vraagt om begeleiding en verzorging. Regelmatige vakkundige dieptereinigingen zorgen ervoor dat de onzuiverheden verwijderd worden. De CuraCameo acnebehandelingen helpen de zuurgraad van de huid te herstellen, waardoor bacteriën niet meer op de huid in gaan werken en ontstekingen worden voorkomen. Samen werken we d.m.v. behandelingen en thuisverzorging, naar een gladde, zuivere huid die weer mooi straalt.

Behalve voor de traditionele acnebehandeling kan sinds kort ook gekozen worden voor plasma streaming, een revolutionaire methode waarmee – zéker m.b.t. de behandeling van acne – opzienbarende resultaten geboekt worden. Plasma doodt de bacteriën en haalt ontstekingen uit de acné; heeft bovendien een geneeskrachtige werking.

Behandelmethodes:

Naast de behandelingen op locatie geeft CuraCameo adviezen voor je thuisverzorging. Naast productadvies raden wij het gebruik van Laviesage voedingssupplementen aan. Deze zijn 100% natuurlijk en bevatten een combinatie van omega 3, vitaminen en mineralen. De supplementen staan mede garant voor onzuiverheden van binnenuit terug te dringen en het afweersysteem van het lichaam versterken.

Neem gerust contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.

Afspraak maken