Of je nu een litteken hebt dat niet mooi genezen is en er dun en glanzend uitziet of een litteken dat dik, hard en verkleefd is, blij zal je er niet mee zijn…..

Onderstaande behandelmethodes die Iris van CuraCameo eigen zijn, zorgen ervoor dat rondom en dichtbij het litteken een betere doorbloeding met meer zuurstof ontstaat, waardoor nieuwe, gezonde cellen gaan helpen om de huid te herstellen. Het effect hiervan zal zijn dat een litteken versoepelt en in het niveauverschil ten aanzien van de huid er omheen vermindert. Resultaten zijn voelbaar vanaf de eerste behandeling. De huid is koeler en ontspannen. Na een aantal behandelingen zal het effect al merkbaar zijn; het litteken wordt geleidelijk soepeler en dunner.

Ook via een speciale intapetechniek met CureTape kunnen uitstekende resultaten worden verkregen. Na het op een speciale manier intapen van gefibroseerd weefsel, verse of oudere en verkleefde littekens zal het genezingsproces versneld worden en wordt de omliggende huid aanzienlijk versoepeld.

Voor een optimaal resultaat zijn vaak meerdere opeenvolgende behandelingen noodzakelijk.

Groen lichtbehandeling wordt gebruikt ter bestrijding van littekens en kan ook bijdragen aan vermindering van hyperpigmentatie in de huid. Tevens bevordert deze behandeling de wondgenezing.

Neem vrijblijvend contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.

Behandelmethodes:

 

Afspraak maken