Rokershuid? Stoppen met roken is de beste remedie, maar CuraCameo kan ook helpen?

De slechte gewoonte van roken heeft niet alleen impact op je longen, maar ook op je huid. Je bloedvaten raken verstopt door de slechte afvalstoffen uit de sigaretten, waardoor de doorbloeding van je huid verslechtert. Dit kan zorgen voor een doffe huid. Ook verlies je als roker 5 tot 10% van je collageen per jaar; bij een niet-roker is dat slechts 1%. Een verminderd collageengehalte in je huid heeft rimpels en huidverslapping tot gevolg.

De tijd kunnen we helaas niet terugdraaien, maar wel kunnen we de gevolgen verminderen. Met onderstaande behandelmethodes, kleien gaat de grauwe sluier die de huid bedekt verdwijnen, met verschillende terugkerende behandelingen activeren we de huid en bewerkstelligen we een snelle regeneratie van het weefsel, om zich te herstellen en zetten we een goede bloedsomloop weer op gang, waardoor je huid weer frisser en stralender zal ogen. zodat de rokershuid weer fris en veerkrachtiger kan gaan worden, met minder rimpeltjes.

Behandelmethodes:

Vraag een gratis intakegesprek aan zodat we samen een oplossing kunnen vinden voor jouw huid.

Onze behandelingen én adviezen voor je thuis-verzorging, staan garant voor meer volume, spierspanning, kleur en vocht in je huid en verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes.

 

Afspraak maken