Wanneer je ouder wordt zal de doorbloeding van je huid afnemen, waardoor afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Dit kan een doffe huid tot gevolg hebben. Je merkt misschien wel dat je huid wat grauwer en bleker is met donkere kringen onder de ogen en/of dat je last hebt van vochtophopingen of juist schilfers. Het kan ook zo zijn dat er acne ontstaat. De slechte doorbloeding zorgt ervoor dat het verouderingsproces versnelt, met als gevolg dat je huid rimpelig en droog wordt met minder glans en een doffe teint. Een slecht slaapritme, roken, teveel UV-straling en stress hebben ook een doffe huid tot gevolg.

CuraCameo biedt behandelingen die de doorbloeding van je huid weer verlevendigen. De aanvoer van zuurstof wordt verbeterd, waardoor er zich weer nieuwe gezonde cellen kunnen vormen, die je energie geven en je huid herstellen. Zo zal je er weer fris uit gaan zien.

Behandelmethodes:

Naast de behandelingen op locatie geeft CuraCameo adviezen voor je thuisverzorging. Naast productadvies raden wij het gebruik van Laviesage voedingssupplementen aan. Deze zijn 100% natuurlijk en bevatten een combinatie van omega 3,  vitaminen en mineralen. De supplementen staan mede garant voor een vermeerdering in je gezichtshuid van volume, spierspanning , kleur en vocht en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

 

Afspraak maken Portfolio