Naarmate de jaren voorbijgaan verstrijken, neemt de collageenaanmaak van je huid af; vanaf je 20e levensjaar met jaarlijks 1% en na de menopauze met 60%. Door het afnemen van vet-, spier- en botmassa van je huid, zal je huid meer wijken onder invloed van de zwaartekracht. Hierdoor verliest je huid zijn volume en stevigheid, wat huidverslapping van zowel gezicht, hals, decolleté (hamsterwangen, onderkin) als de rest van het lichaam tot gevolg heeft (binnenzijde armen en benen). Naast ouder worden zijn er ook gewoontes zoals roken, alcoholconsumptie, onjuiste voedingskeuze, medicijngebruik en een slecht slaapritme die vervroegd je huid verouderen.

 

Met een behandelplan en een goede dagelijkse verzorgingsroutine, afgesteld op jouw behoeftes, kan huidverslapping in zekere mate worden verminderd. Zo zal je huid weer jaren jonger ogen met strakkere contourlijnen en meer volume. Maak een afspraak voor een intakegesprek met huidscan waar we samen kijken naar jouw huid.

 

Behandelmethodes:

Naast de behandelingen op locatie geeft CuraCameo adviezen voor je thuisverzorging. Naast productadvies raden wij het gebruik van Laviesage voedingssupplementen aan. Deze zijn 100% natuurlijk en bevatten een combinatie van omega 3,  vitaminen en mineralen. De supplementen staan mede garant voor een vermeerdering in je gezichtshuid van volume, spierspanning , kleur en vocht en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Afspraak maken Portfolio