Ouder worden we allemaal en rimpels horen daar helaas ook bij. Rimpels ontstaan doordat de huid, naarmate de jaren vorderen, steeds dunner en kwetsbaarder wordt. De verbinding van de opperhuid en de lederhuid zwakt af, waardoor de doorbloeding verslechtert. Er wordt minder collageen en elastine aangemaakt, waardoor de huid zijn stevigheid en volume verliest en er lijntjes en rimpeltjes ontstaan. Ook op jongere leeftijd kan je al last hebben van dit probleem; het kan onder andere veroorzaakt worden door de straling van de zon, roken, alcohol, bewerkte voeding, stress, gewichtsschommelingen, te weinig lichaamsbeweging, een slecht slaapritme of omdat er geen goede of zelfs verkeerde huidverzorgingsproducten gebruikt worden.

Gelukkig is CuraCameo gespecialiseerd in de meest moderne en effectieve behandelmethodes op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Dit, in combinatie met de juiste productadviezen voor je dagelijkse verzorging ter aanvulling op je behandeling, creëert een gladde, stralende huid met minder fijne lijntjes en rimpeltjes ongeacht je leeftijd.

Behandelmethodes:

 

Naast de behandelingen op locatie geeft CuraCameo adviezen voor je thuisverzorging. Naast productadvies raden wij het gebruik van Laviesage voedingssupplementen aan. Deze zijn 100% natuurlijk en bevatten een combinatie van omega 3,  vitaminen en mineralen. De supplementen staan mede garant voor een vermeerdering in je gezichtshuid van volume, spierspanning , kleur en vocht en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

 

Afspraak maken Portfolio