Je huid te veel blootstellen aan de zon geeft vroegtijdige huidveroudering, zoals pigmentvlekken, rimpels, huidverslapping, en een doffe huid.

De tijd kunnen we helaas niet terugdraaien, maar we kunnen wél wel kunnen de gevolgen verminderen. Zo wordt aangeraden om dagelijks zonnebescherming te gebruiken, want de UV-A stralen gaan dwars door wolken en glas heen. Door middel van verschillende behandelingen activeren we je huid om zich te herstellen en zetten we weer een goede bloedomloop in gang. Zo zal je ondanks deze beschadigingen weer een mooiere huid krijgen, zodat je je weer fris en stralend voelt. Vraag een gratis intakegesprek, zodat we samen een oplossing kunnen vinden voor je huid.

Behandelmethodes:

Naast productadvies raden wij het gebruik van Laviesage voedingssupplementen aan. Deze zijn 100% natuurlijk en bevatten een combinatie van omega 3,  vitaminen en mineralen. De supplementen staan mede garant voor een vermeerdering in je gezichtshuid van volume, spierspanning , kleur en vocht en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

Afspraak maken Portfolio