Je hebt hoogwaarschijnlijk een (allergie-)gevoelige huid als deze snel op bepaalde producten en temperatuurverschillen reageert met een trekkerig, jeukend en branderig gevoel. Dit kan erfelijk bepaald zijn, maar ook hormonen, chemische stoffen, onjuiste verzorging of bepaalde voeding kunnen een rol spelen in het ontstaan van een (allergie-)gevoelige huid. Gevoeligheid hoeft niet te ontstaat van de een op de andere dag, maar kan ook komen door een onbewust opgebouwde allergie.

Met behulp van behandelingen afgestemd op jouw gevoeligheden brengen we je huid weer in balans en zorgen we ervoor dat het huideigen helingsproces weer op gang komt. Zo zal jouw huid weer gekalmeerd zijn met een betere weerstand.

Behandelmethodes:

 

Onze behandelingen én adviezen voor je thuis-verzorging, staan garant voor meer volume, spierspanning, kleur en vocht in je huid en verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes. Supplementen voor LavieSage van 100% natuurlijke oorsprong combinatie van omega 3, vitaminen en mineralen onderhouden je naar een langdurige mooie en gezonde huid.

 

Afspraak maken Portfolio