Huidverzorging voor de gevoelige huid.

Heb jij een gevoelige huid die snel reageert op prikkels? Dit kan zich uiten in een trekkerig, jeukend en branderig gevoel. Dit kan erfelijk bepaald zijn, maar ook hormonen, chemische stoffen, onjuiste verzorging of bepaalde voeding kunnen een rol spelen in het ontstaan van een (allergie-)gevoelige huid. Gevoeligheid hoeft niet van de een op de andere dag te ontstaan, maar kan ook komen door een onbewust opgebouwde allergie. Het is belangrijk om dit te herkennen en te behandelen. Bij CuraCameo begrijp ik dit. Jouw welzijn staat bij mij centraal. De focus ligt op het herstellen van de huidbarrière en het opbouwen van de bouwstenen van de hydro-lipide film. Dit helpt je huid zichzelf beter te beschermen en vocht beter vast te houden. Een gevoelige huid mist zijn beschermende barrière, de hydra-lipide film. Daarom is het zo belangrijk om je huid met liefde te behandelen.

 

Bij CuraCameo wordt je verwend met professionele behandelingen die je huid voeden, herstellen en verjongen. Er wordt gewerkt met speciale huidverzorgingsproducten afgestemd op je gevoeligheden en met behulp van behandelingen die speciaal zijn ontworpen om je gevoelige huid te verzachten en te verzorgen. Het resultaat van deze zorgvuldige aanpak? Je huid komt weer in balans en het eigen helingsproces van de huid komt weer op gang. Zo zal jouw huid weer gekalmeerd zijn met een betere weerstand. Huidverzorging voor de gevoelige huid is meer dan een routine; het is een beleving. Een beleving die je helpt om van jezelf te houden en om jezelf te respecteren. Ben je klaar om je huid te laten stralen? Boek nu een uitgebreid intakegesprek en een diepgaande huidscan voor slechts € 35. Na het intakegesprek ontvang je een persoonlijk behandelplan. Neem contact op en begin vandaag nog met het verzorgen van je huid.

 

Behandelmethodes:

Huidverzorging is een combinatie van thuisverzorging en professionele salonbehandelingen. Thuisverzorging voedt en beschermt je huid dagelijks, terwijl salonbehandelingen diepere verzorging bieden. Bij CuraCameo bied ik beide aan, en adviseren ik je over de beste producten voor thuis die passen bij jouw unieke huidbehoeften.

 

Afspraak maken Portfolio