I.v.m. het coronavirus zijn wij helaas gesloten.

Een vochtarme huid is een huidconditie die ontstaat door een (tijdelijk) verstoorde huidbarrière, waardoor er te veel vocht verdampt. Dit probleem kan bij ieder huidtype voorkomen. Een huid die trekkerig of schilferig aanvoelt hoeft nog geen droge huid te zijn, ook een vette huid kan vochtarm zijn. De huid bevat onvoldoende stoffen die vocht kunnen vasthouden. Vochttransport uit de diepere huidlagen naar het huidoppervlak is traag. De oorzaak van een verstoorde huidbarrière is vaak het gebruik van verkeerde cosmetica en verzorgende crèmes , grove scrubs, medicijngebruik.

Met de juiste producten en behandelingen stimuleren we je huid weer om water en vocht vast te houden, zodat deze weer glanzend, gevoed en glad aanvoelt.

Behandelmethodes:

Onze behandelingen én adviezen voor je thuis-verzorging, staan garant voor meer volume, spierspanning, kleur en vocht in je huid en verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes. Supplementen voor LavieSage van 100% natuurlijke oorsprong combinatie van omega 3, vitaminen en mineralen onderhouden je naar een langdurige mooie en gezonde huid.

Afspraak maken Portfolio