Wanneer het gezicht ontspant kan het hele lichaam ontspannen. Door de vele uittredingsplaatsen van zenuwen, acupunctuurpunten en reflexzones beïnvloed je naast de huid- en spierspanning het hele lichaam met een gezichtsbehandeling. Weg met spanningen in de nek en schouders, spanningen in de kaken, ogen, gezichtsspieren.

Door regelmatige  gezichtsbehandelingen gecombineerd met een goede dagelijkse thuisverzorging aangevuld met natuurlijke voeding en suppletie van binnenuit, krijg je een gezondere, jongere en strakkere huid met een mooiere poriënstructuur met een verhoogde hydratatie, die fluweelzacht aanvoelt. Gebruik je zware medicatie of heb je net een chemokuur ondergaan dan hebben wij voor jou ook de juiste gezichtsverzorging.

Behandelmethodes:

 

Naast de behandelingen op locatie geeft CuraCameo adviezen voor je thuisverzorging. Naast productadvies raden wij het gebruik van Laviesage voedingssupplementen aan. Deze zijn 100% natuurlijk en bevatten een combinatie van omega 3,  vitaminen en mineralen. De supplementen staan mede garant voor een vermeerdering in je gezichtshuid van volume, spierspanning , kleur en vocht en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

 

Afspraak maken Portfolio