We zijn weer open!

Massagepraktijk Alphen aan den Rijn

Massagepraktijk CuraCameo Alphen aan den Rijn

Al 2500 jaar voor Christus werd in China en het verre Oosten gebruik gemaakt van massages. De voordelen van wrijven waardoor de energiebalans van het lichaam hersteld wordt. Het lichaam is zelfhelend maar heeft zo nu en dan wat hulp en ondersteuning nodig. Inmiddels zijn we hier in het Westen ook overtuigd van de voordelen die een professioneel uitgevoerde massage kan bieden!

Onder de massagepraktijken in Alphen aan den Rijn neemt CuraCameo een bijzondere plaats in. Iris Troost beheerst vele technieken! Aan de hand van een intake bespreekt zij met jou de beste methode, één van de vormen van klantgerichte massages, een keuze uit de stimulerende massages of één van de ontspannende massages. Massagepraktijk Cura Cameo Alphen aan den Rijn is er niet voor erotische massages.

Wat wil je bereiken, wat wil je dat massagepraktijken te Alphen aan den Rijn je kunnen bieden? Ga je voor een simpele ontspannende massage of voor een bijzondere ervaring, beiden is mogelijk bij massagepraktijk Cura Cameo Alphen aan den Rijn. Hoe dan ook of je nu gebruik wenst te maken van een hotstone massage, speciale kruiden wilt ervaren of de energie wilt voelen van edelstenen als bijvoorbeeld de amethist, Iris zal ervoor zorgen dat blokkades opgeheven worden en energiestromen door het lichaam gaan vloeien!

Voor uitgebreide informatie over de diverse massages:

Klik hier

“Je innerlijke en uiterlijke schoonheid doen sprankelen door je met passie en deskundigheid te verwennen met geavanceerde, natuurlijke technieken.”

Je bent er ook aan het juiste adres voor:

Recensies

★★★★★

Ik kwam bij Iris voor mijn bovenbenen waar zich wat cellulite bevond, door middel... Lees meer...

★★★★★

  Iris heeft vele talenten. Ik mag yoga bij haar volgen en dat doet... Lees meer...

★★★★★

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit Ik kwam bij Iris voor nek- en schouderklachten en zij heeft... Lees meer...