Microblading Alphen aan den Rijn

Microblading Alphen aan den Rijn: de professional maakt het verschil

Wil je ook graag perfecte wenkbrauwen die bij jou en jouw gezicht passen en bovendien minder tijd voor de spiegel doorbrengen? Dan is microblading in Alphen aan den Rijn volgens de Phibrows methode dé oplossing voor jou! Met microblading creëren wij wenkbrauwen die bij jouw gezicht en bij jouw uitstraling passen. Niet iedereen is helaas gezegend met prachtige wenkbrauwen. Ben je benieuwd of microblading iets voor jou is? Neem dan contact op met CuraCameo via het contactformulier.

Maak een afspraak

Wat kan ik verwachten van microblading bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn?

Omdat het pigment bij de een beter opneemt en vasthoudt dan bij de ander, zal er na zes weken een vervolgafspraak zijn om zo nodig het pigment bij te werken. Je blijft onder controle en soms is het nodig om een derde behandeling te ondergaan. Microblading is een geweldige semi-permanente oplossing.

De keuze van de kleur en de afmetingen is van enorm belang

Microblading is natuurlijk niet iets dat we zomaar direct doen wanneer je binnen komt lopen. Aan een microblading behandeling gaat uiteraard wel een en ander vooraf. Tijdens een intakegesprek kijken we wordt samen met jou gekeken naar de juiste vorm voor de semi-permanente toekomstige wenkbrauwen en de kleur die het best bij jouw gezicht, oog en haarkleur past. Pas wanneer alles helemaal gepland en gekeurd is, gaan we aan de slag met de gewenste vormgeving. Na de eerste behandeling is het effect direct zichtbaar. De kleur van de wenkbrauwen is donker, maar zal na ongeveer 4 dagen 40-60% lichter worden. Er zal een vervelling van de wenkbrauwstrokes plaatsvinden, waarna de kleur zich opnieuw zelf zal gaan uitkristalliseren. Na 6 weken kom je terug en bekijken we samen naar het resultaat en voeren indien nodig een touch-up uit, zodat het gewenste eindresultaat behaald wordt.

Behalve voor vele andere beautybehandelingen kun je bij CuraCameo ook terecht voor een uitgebreid en gevarieerd balance assortiment, zoals o.a. yoga, detox, massages, vitaliteitstrainingen.

“Je innerlijke en uiterlijke schoonheid doen sprankelen door je met passie en deskundigheid te verwennen met geavanceerde, natuurlijke technieken.”

Recensies

★★★★★

Ik heb de 1,5 uur durende cashmere facial behandeling ervaren bij Iris. Bij aankomst... Lees meer...

★★★★★

Vandaag voor het eerst geweest. Wat een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling heb ik gehad. Je... Lees meer...

★★★★★

CuraCameo onder de bezielende leiding van Iris Troost is gewoon de beste beautysalon in... Lees meer...

Afspraak maken

Direct een afspraak maken voor microblading bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn?

Ben jij benieuwd naar de mogelijke resultaten van microblading in Alphen aan den Rijn? Boek dan vandaag nog een intakegesprek waarbij we de opties samen door kunnen nemen. Bij CuraCameo vind je alles wat je nodig hebt om meer aandacht aan jezelf te schenken, zowel innerlijk als uiterlijk.

Neem bij voorkeur contact met ons op via de mail: cura@curacameo.nl of bel naar 0172 47 45 26 (maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 09:00 uur).