Microdermabrasie Alphen aan den Rijn

Wil je een mooie, gezonde, schone en stralende huid? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor microdermabrasie bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn, waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste techniek op dit gebied, genaamd hydro microdermabrasie.

Maak een afspraak

Hoe werkt microdermabrasie bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn?

Wat is microdermabrasie en wat is hydro microdermabrasie?

Microdermabrasie spuit kristallen onder invloed van een krachtige blaastechniek over de huid en zuigt deze kristallen direct weer op. Zo wordt je huid als het ware gezandstraald.

Hydrodermabrasie, ook wel de natte microdermabrasie genoemd, is een volledig natuurlijke en effectieve dieptereinigingsprocedure die de structuur van je huid op een effectieve manier verbeterd. Door de vacuum techniek wordt de huid van mee-eters en andere onzuiverheden ontdaan. Zo komt er een frisse en nieuwe huid tevoorschijn. Deze nieuwe huidlaag is nu in staat om vocht, zuurstof en voedingstoffen beter op te nemen. Er ontstaat een betere doorbloeding. Ook zal er na de behandeling meer collageen en elastine worden aangemaakt.

De behandeltip van hydrodermabrasie maakt gebruik van een vacuüm techniek om de werkstoffen optimaal naar de dieper gelegen huidlagen te transporteren. Met deze speciale werkstoffen die o.a. fruitzuren, serums, vit C, anti-oxidanten, hyaluronzuur, zuurstof en peptides bevatten, zal de huid intensief gevoed worden en zal je als resultaat een mooi en strak effect bereiken.

“Je innerlijke en uiterlijke schoonheid doen sprankelen door je met passie en deskundigheid te verwennen met geavanceerde, natuurlijke technieken.”

Wanneer hydro microdermabrasie bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn?

Als je huid te vet of te droog is of wegens andere huidproblemen zoals bijv. acne en/of grove poriën extra aandacht verdient, biedt hydro microdermabrasie een uitkomst. Je zult ervaren dat je huid na de hydro microdermabrasie behandeling weer prima in staat is om zichzelf te verzorgen, te versterken en te vernieuwen, mede omdat er meer collageen en elastine zal worden aangemaakt.

Hydro Microdermabrasie in kuurvorm?

Heeft jouw huid meer nodig dan een eenmalige boost? Dan adviseert CuraCameo je een hydro microdermabrasie kuurbehandeling. Je ondergaat 6 weken lang om de week een uitgebreide behandeling. Samen met de juiste thuisverzorging garandeert CuraCameo je een optimale gezonde, egale en stralende huid met een fijnere poriënstructuur, van welk resultaat je langdurig zal kunnen genieten. Een periodieke voortzetting van de hydro microdermabrasie behandelingen is raadzaam om de huid ook op de langere termijn in optimale conditie te houden.

Recensies

★★★★★

Ik heb de 1,5 uur durende cashmere facial behandeling ervaren bij Iris. Bij aankomst... Lees meer...

★★★★★

Vandaag voor het eerst geweest. Wat een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling heb ik gehad. Je... Lees meer...

★★★★★

CuraCameo onder de bezielende leiding van Iris Troost is gewoon de beste beautysalon in... Lees meer...

Wat biedt CuraCameo in Alphen aan den Rijn naast hydro microdermabrasie nog meer op beautygebied

Bij CuraCameo bieden we naast hydro microdermabrasie een uitgebreid scala van de allernieuwste behandelingen op het gebied van beauty aan. Wij boeken veel succes op het gebied van huidverjonging en permanente make-up (o.a. microblading) en zijn in het bezit van de vereiste GGD vergunning.

Mede door de jarenlange expertise en oplossingsgerichte aanpak van huidprofessional Iris Troost ben je bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn altijd op het juiste adres voor hydro microdermabrasie of welke vorm van huidverzorging ook.

Wil je meer informatie of direct een intakegesprek boeken? Neem dan contact met ons op bij voorkeur via cura@curacameo.nl   Bellen kan maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 9.00 uur op tel. 0172 474526.

Maak een afspraak