Permanente make-up (PMU), is een proces waarbij natuurlijke pigmenten, door middel van een micronaald of een microblad in de huid worden gebracht. Deze kleuren zijn volledig getest en goedgekeurd volgens de strenge EU-regels voor medische producten en zijn officieel gecertificeerd en geregistreerd.

Tijdens een intakegesprek bespreken we je wensen en gezondheid, bekijken we je gezicht en huidskleur en controleren we of je geen huidproblemen hebt.

Iris van CuraCameo luistert goed naar je wensen en plaatst PMU  met passie, veel kennis en ervaring, precisie en vaardigheid. Alles wordt in werking gezet om het mooiste en meest natuurlijke resultaat qua vorm, kleur en gezichtsexpressie te behalen.

Eyeliner

Herken je het ongemak van een niet strak en synchroon getekende eyeliner? Met een permanente eyeliner is dit verleden tijd. Je ziet er altijd perfect verzorgd uit, je ogen lijken groter en je wimpers voller. Kortom: altijd een stralende look!

Hygiëne en Veiligheid

CuraCameo is in het bezit van de vergunning verstrekt door de GGD en dus volledig bevoegd om deze behandelingen uit te voeren.

Klik op de onderstaande links voor het toestemmingsformulier, de voor- en nazorginstructie.

Afspraak maken Portfolio