★★★★★

Ik heb de 1,5 uur durende cashmere facial behandeling ervaren bij Iris. Bij aankomst zorgt Iris direct voor een warm welkom. Ze is zo lief! Daarnaast is de behandelruimte schoon en hygiënisch wat ik zelf altijd erg belangrijk vind.

Tijdens de cashmere facial legt Iris stap voor stap uit wat ze doet en waarom, wat ik zeer waardeerde. Mijn gezicht straalde na afloop van alle goede producten die worden gebruikt. Mijn gezicht was hier echt aan toe. Iris heeft terwijl het masker in mij gezicht trok, de drukpunten op mijn hoofd gemasseerd. Daarnaast kreeg ik ook nog een gezicht-, nek- en schoudermassage. Deze was heerlijk ontspannend.

Al met al, een heerlijke tijd gehad. Echt een aanrader!

 

Michelle

★★★★★

Vandaag voor het eerst geweest. Wat een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling heb ik gehad.

Je voelt je ook nog eens ontzettend op je gemak bij Iris. Gelijk een vervolgafspraak gemaakt en natuurlijk het een en ander aan verzorgingsproducten meegenomen!

 

 

★★★★★

CuraCameo onder de bezielende leiding van Iris Troost is gewoon de beste beautysalon in Alphen aan den Rijn. Ik kom er al sinds 2004! Iris heeft die zeldzame combinatie van perfectie en passie voor haar vak en haar inlevingsvermogen zorgt ervoor dat je je als klant een echte beauty queen voelt!

 

Service: Permanente make-up

★★★★★

Service: Permanente make-up

 

Februari 2022 heb ik permanente eyeliner op mijn oogleden laten aanbrengen door Iris. Nog nooit heb ik zo’n goede ervaring gehad met een beautysalon. Alles was goed schoon, er was kalmerende muziek, het rook lekker (niet overheersend), de lichten waren gedimd en er werd gezorgd dat ik er comfortabel bij lag.

Uiteraard gebruikte Iris goed licht om bij te werken, maar je voelde je een beroemdheid door de sfeer en goede zorgen. Daar is de prijs ook naar, maar ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb mijn eyeliner bij Iris te laten zetten. De lijntjes zijn sinds het zetten iets lichter geworden, maar ze zijn nog steeds hartstikke netjes.

Er wordt naar je geluisterd, duidelijk gecommuniceerd en al mijn vragen werden beantwoord. Ik raad dan ook van harte aan gebruik te maken van de diensten van CuraCameo.

Februari 2022 heb ik permanente eyeliner op mijn oogleden laten aanbrengen door Iris. Nog nooit heb ik zo’n goede ervaring gehad met een beautysalon. Alles was goed schoon, er was kalmerende muziek, het rook lekker (niet overheersend), de lichten waren gedimd en er werd gezorgd dat ik er comfortabel bij lag.

Uiteraard gebruikte Iris goed licht om bij te werken, maar je voelde je een beroemdheid door de sfeer en goede zorgen. Daar is de prijs ook naar, maar ik ben blij dat ik ervoor gekozen heb mijn eyeliner bij Iris te laten zetten. De lijntjes zijn sinds het zetten iets lichter geworden, maar ze zijn nog steeds hartstikke netjes.

Er wordt naar je geluisterd, duidelijk gecommuniceerd en al mijn vragen werden beantwoord. Ik raad dan ook van harte aan gebruik te maken van de diensten van CuraCameo.

 

★★★★★

CuraCameo is echt top!!

Ik ga er regelmatig heen en mijn huid is sindsdien enorm opgeknapt. Iris doet super mooie en innovatieve behandelingen en geeft ook nog eens erg goed behandel- en productadvies. Waar CuraCameo voor staat op de site, is ook echt de beleving die je hier krijgt!!

★★★★★

Ik kom nu al een aantal maanden bij Iris voor de cellulitismassage: een behandeling waarbij je een stevige vacupress-massage krijgt om de kwaliteit van de huid te verbeteren (o.a. om putten en cellulitis te bestrijden).
De behandeling is pijnlijk maar de resultaten mogen er zijn! Mijn bovenbenen zijn veel gladder en zachter dan voorheen. Bovendien is het altijd hartstikke gezellig met Iris. Ze stelt je erg op je gemak en ze sleept je, met haar zachtaardigheid en haar gezellige verhalen, zo door de behandeling heen.
Een absolute aanrader dus!🤩
Noa

Deze dame weet wat ze doet. En werkt heel hygiënisch.
Zeker 5 sterren waard. ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️
Geen pijn meer in mijn voeten 👣

 

 

Riana

★★★★★

Sinds een jaar ben ik regelmatig bij Iris voor diverse behandelingen en yogalessen. Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd. Massages zijn altijd heerlijk en ontspannend. Ook 2 maal een detoxkuur genomen in het voorjaar… was voor mij een start voor een gezonder leven. In de kuur zelf is het begin even zwaar maar daarna voel je je veel lichter in je hoofd en je lichaam. Net of je op de maan loopt… geweldig en energiek gevoel! Maar ook zeer te spreken over de microblading wenkbrauwen. Deze doet ze zo mooi en passend bij je gezicht dat het niet van echt te onderscheiden is..! Echt geweldig!

 

Laura

★★★★★

Iris is een fantastische yogadocente die meer uit jezelf haalt dan je zelf voor mogelijk houdt.
      Maartje

Net terug van een heerlijke, ontspannen Yin Yogales van Iris.

De manier waarop Iris je door haar Yin Yogales begeleid met inspirerende tekst en muziek geeft een optimale ontspanning die je weer mee naar huis neemt.

Een aanrader om eens uit te proberen.

 

Angela

 

 

★★★★★

Zojuist een fantastische massage gehad van Iris. Een lieve vrouw zij is echt met haar werk bezig en heeft goed kennis van zaken. Als je een goede massage nodig hebt is Iris de juiste persoon voor de massage en ook voor andere behandelingen. Heb je advies nodig? Ga naar haar site “CuraCameo” je zult er geen spijt van hebben.

Iris dankjewel voor de Aryuvedische massage, je ben een kanjer 👍

★★★★★

Vandaag een bindweefselbehandeling mogen verkrijgen van Iris. Ik doe dit eens in de 6 weken. Mijn huid ziet er zoveel beter uit. Goed doorbloed, en geen rimpeltje meer te zien. Een hele fijne bijkomstigheid is dat ik totaal ontspannen uit de behandeling kom. En ik er op geestelijk welzijn ook enorm van opknap! Iris bedankt!!

★★★★★

Vandaag de meest heerlijke behandeling gehad van Iris. Ze informeert je over datgene dat ze doet en gebruikt en de voor en erna foto lieten zien hoe ik mij voelde. Echt een aanrader

★★★★★

Ik kwam bij Iris voor mijn bovenbenen waar zich wat cellulite bevond, door middel van de behandelingen met een vacupress zijn mijn benen weer helemaal glad en strak. Ik loop nu weer ‘zelfverzekerd’ met mooie strakke benen rond. Iris is een lieve vrouw die graag samen naar een oplossing zoekt, voor het allerbeste resultaat. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat!! 🙂

★★★★★

 

Iris heeft vele talenten. Ik mag yoga bij haar volgen en dat doet me echt goed. Ze is flexibel en past haar les aan aan de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers.
Ook doet de huid van mijn gezicht het goed onder haar ervaren handen als zij mijn gezicht verzorgt.
Dank, Iris.

★★★★★

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit

Ik kwam bij Iris voor nek- en schouderklachten en zij heeft mij heel professioneel en vakkundig geholpen na een warme ontvangst in haar mooie praktijk.

 

Peter van Niekerk

★★★★★

Ik heb bij Iris permanente make-up laten zetten. Echt super blij mee, goed gedaan door lieve Iris.

★★★★★

Ik ben bij Iris terechtgekomen, omdat ik op zoek was naar een serieuze en goede bindweefselmassage voor mijn bovenbenen. Iris biedt dit aan onder de behandeling vacupress. Op deze behandeling is het gezegde “wie mooi wil zijn, moet pijnlijden” echt van toepassing (althans in het geval van mijn verklevingen :-)). Maar ohhhh wat is dat het waard! Het resultaat is zichtbaar, de verklevingen verdwijnen en er blijft een mooie stevige huid over. Naast mijn bovenbenen mogen mijn billen er ook aan geloven ;-). Iris is een vakvrouw en is daarnaast tevens zelf een warme en lieve vrouw.

★★★★★

Vandaag bij vakvrouw Iris Troost geweest om mijn wenkbrauwen te laten verzorgen met permanent make-up. Het resultaat is prachtig geworden. Dankjewel lieve Iris.

★★★★★

Altijd gezellig, goed en heerlijk ontspannend. Dus goed om weer een nieuwe afspraak te hebben staan.

 

★★★★★

Mijn ZEN- moment 👍 genieten 🥰

 

 

★★★★★

Een vreugde voor ons hart: lees Liefdevol!

Een vreugde voor ons lijf: lees Rustgevend!

Een vreugde voor onze huid: Lees Professioneel!

Altijd weer fijn om bij jou op het heerlijke behandelbed te liggen, te worden behandeld met hele goede producten: Lees “Genieten”!!

★★★★★

Al enkele jaren kom ik bij Iris in haar prachtige, rustgevende salon. Elke behandeling is altijd heel persoonlijk en ontspannend. Massage van nek en schouders is mijn favoriet, Iris heeft kundige handen. Daarnaast gebruikt zij mooie producten.

★★★★★

Geweldige ervaring! Iris neemt echt de tijd voor je en zorgt voor n prachtig resultaat!

★★★★★

Zo als ik gewend ben bij CuraCameo. Zo professioneel! De klant staat centraal. Alles om het zo prettig mogelijk te laten verlopen. Fijne behandeling gehad, gezellig contact. Heerlijk gewoon. Iris geeft je een heel speciaal gevoel, heel fijn.

★★★★★

De massage was zo heerlijk ontspannen. Prima uitgevoerd en volledig kunnen genieten.

★★★★★

Kundig en ontspannen sfeer

★★★★★

Een bezoek aan de salon van Iris is een echte belevenis!
De ruimte is echt prachtig, de muziek is heerlijk ontspannend en de producten die ze gebruikt voelen heel fijn op je huid (en ze ruiken ook nog eens zo lekker!)
Maar bovenal is het Iris zelf die het zo’n prettige gebeurtenis maakt: zo warm, vriendelijk en professioneel.
Zo’n twee weken geleden mijn eerste behandeling gehad en dat was erg fijn; de volgende staat al gepland.
En vandaag heeft ze permanente make up aangebracht op mijn wenkbrauwen. Wat een verschil!!! Zo blij mee, dankjewel lieve Iris ❤️

 

 

★★★★★

Mijn eerste afspraak met Iris was heel spontaan. Een vriendelijk, warm en mooi persoon.
Ik kreeg van mijn lieve dochter een cadeau-cheque voor een schoonheidsbehandeling en wist niet goed wat mij te wachten stond… Zo blij mee!! Dank je wel, het was heerlijk!
Bij binnenkomst in haar prachtige salon voelde ik mij direct op mijn gemak, de aandacht en sfeer brengen je helemaal tot rust.
Liggen op een massagetafel en je volledig overgeven aan de vele massages en crèmes…geweldig!
Ik voelde mij herboren en ontspannen. Mijn huid voelde zijdezacht en zag er prachtig uit, ik heb er ontzettend van genoten. Dank je wel Iris.

★★★★★

Na Veel twijfel en langs de salon lopen, heb ik eindelijk de stap genomen een afspraak te maken. En ben hier erg blij mee. Ben begonnen met een detox behandeling bij CuraCameo. Ik voel dat ik in een goede handen ben. Iris straalt rust en vertrouwen uit. Wetende dat ik hierdoor het traject kan volhouden. Met als resultaat een gereinigd lichaam wat je weer laat stralen. Een lieve zorgzame vrouw die luistert naar je doelen en van hieruit je adviseert hoe dit te bereiken.

 

 

★★★★★

Iris heeft magische handen! Ik heb inmiddels wat ervaring met verschillende schoonheidsspecialisten, klinieken en behandelingen (in en buiten Alphen aan den Rijn) maar de behandelingen van Iris zijn bovengemiddeld goed. De salon is mooi en schoon, de producten heel erg fijn maar Iris haar rust, professionaliteit en kundigheid zorgen na afloop voor een prachtige huid. Een heerlijke self-love aanrader.

★★★★★

Een afspraak bij Iris is altijd op en top genieten. Totale ontspanning en met een volledig verwende huid weer naar huis, heerlijk!

★★★★★

Ik heb bij Iris permanente make up laten zetten. Dit heeft ze zo secuur gedaan. Was echt heel fijn om te ervaren dat ze de tijd neemt voor je en heel secuur te werk gaat. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Niet alleen eyeliner heeft ze gezet maar ook wenkbrauwen. Zo natuurlijk , ongelofelijk dat dat kan. Iris is een hele lieve, zorgzame vrouw. Dat ik op mijn gemak was, daar besteedde ze echt veel aandacht aan. Ik zou haar zeker aanbevelen.

De rust die zij uitstraalt , enorm fijn. Zo professioneel . Dank je Iris!

★★★★★

Iris is een op en top vakvrouw, gedreven en zeer professioneel. Haar behandelingen een weldaad. Je kan merken dat ze heel veel ervaring heeft. Bovendien is ze een heel prettig mens.

★★★★★

De manier waarop Iris aandacht geeft, is naar mijn mening echt heel bijzonder. Ze neemt de tijd, kijkt en luistert… Hartverwarmend! Ik voel mij altijd zeer bevoorrecht in haar gezelschap.

★★★★★

Iedereen droomt wel eens, maar deze droom is echt. De professionaliteit van de behandelingen en de rust die Iris uitstraalt zijn perfect. Tot gauw weer.

★★★★★

Wat ik zo fijn vind is dat Iris altijd per keer bekijkt wat voor mij de beste behandeling is. Het is echt zeer persoonlijk en zeer prettig. Ik ga met plezier en vertrouwen.

★★★★★

Ik heb al van jongs af aan last van cellulite en heb een tijdje geleden eindelijk de stap genomen om er wat aan te laten doen. Ik besloot een cupping massage te nemen bij CuraCameo. In eerste instantie vond ik het wel een beetje spannend, want ik wist niet of het pijn zou doen. Er wordt namelijk wel een vacuüm op de huid gecreëerd. Uiteindelijk bleek het reuze mee te vallen. Je voelt wel dat er aan je huid wordt gezogen, maar pijn deed het niet. Iris raadde mij aan cupping te doen in een pakket. Naast cupping komen er ook lymfedrainage en kruidenstempels bij kijken en werd mijn voedingspatroon besproken. Waardevolle tips heb ik zeker opgedaan Ook raadde Iris mij bijbehorende anti-cellulite producten aan, die mijn benen voelbaar gladder maken. Ik ben hier nu al een tijdje mee bezig en van resultaat valt zeker te spreken. Reuze bedankt Iris!

★★★★★

Een oase van rust ervaar je zodra je één voet over de drempel zet bij Iris. Haar prachtige salon en fijne persoonlijkheid maakt dat ik graag een afspraak inplan. De schoonheidsbehandeling verdient een loftrompet, tijdens de massage is mijn hartslag nog nooit zo laag geweest. Heerlijk om je zo onder te kunnen laten dompelen na een hectische dag om daarna weer helemaal verfrist en energiek huiswaarts te keren,

★★★★★

Mijn nek en schouders zaten compleet vast; kou en stress er op, je kent het wel. dat je je hoofd om wilt draaien, maar je schouders mee moeten, omdat alles verstijfd is. Normaal loop ik daar ruim een week mee, maar afwachten tot het minder wordt. Deze keer dacht ik het met een massage te proberen, in de hoop dat ik er sneller vanaf zou zijn. Iris had gelukkig die middag gelijk plek. Ik heb een half uur bij haar op de bank gelegen, een korte snelle afspraak, maar ze was er met haar volle aandacht bij, het was zo fijn dat iemand even een half uur alles op jou focust en je los kan laten. En ze pakte mijn nek stevig maar niet pijnlijk aan. Ik had het niet verwacht, maar de volgende dag kon ik weer bijna vrij bewegen, Zo blij. Hier blijf ik de volgende keer niet meer mee lopen!

★★★★★

Het is een prachtige omgeving waar Iris naar yoga studio heeft Iris de gave om je snel op je gemak te laten voelen waardoor je in de yogales je vertrouwd genoeg voelt om “fouten” te maken en daarin gecorrigeerd worden en uiteindelijk de oefening goed kan uitvoeren Het fijne is dat iris geest en lichaam in beweging brengt met oog voor schoonheid en natuurlijk aspect van de mens in het algemeen Waardoor je uiteindelijk fijner in het leven staat

★★★★★

Iris geeft je het gevoel dat je er echt toe doet. Ze neemt alle tijd voor je, heel fijn. Zit nu in tweede fase van permanente make-up en voel me zo anders, ben weer blij aan het worden met mezelf. Iris is rustig, zeer professioneel en ik heb echt alle vertrouwen in haar handelden, deskundigheid en beoordelen. Dank je wel Iris. Door jouw toedoen ben ik een ander, gelukkiger mens aan het worden!

★★★★★

Toewijding, betrokkenheid en vakvrouwschap. Dat zijn begrippen die bij me opkomen om de werkwijze van Iris te beschrijven. Dank voor je aandacht en je behandelingen, Iris, gedurende al die jaren dat we elkaar kennen.

★★★★★

Elke week start ik mijn vrije vrijdag met de heerlijke yogalessen van Iris. De lessen zijn goed opgebouwd, uitdagend maar ook ontspannend. Iris is een vakkundige yogalerares, de rust en kennis waar zij mee les geeft is echt fijn! Na de les ervaar ik rust in mijn hoofd en stroomt de energie door mijn lijf. Beter kan ik mijn dag niet beginnen! Ik kan iedereen aanraden om de ochtend les te volgen!

★★★★★

Dat was een aangename en ontspannende verrassing, onverwacht 5 minuten Indiase hoofdhuidmassage. Smaakt naar meer Iris!

★★★★★

Heerlijke Idiaase hoofdmassage gehad.Gaan we vaker doen!! dank lieve Iris

★★★★★

Indiase hoofdmassage…….. mmm een weldaad voor lichaam en geest, smaakt naar meer

★★★★★

Iris geeft de massages zoals ze is. Liefdevol, zacht en met aandacht. Een aanrader!!

★★★★

Iris is een hele bijzondere en mooie vrouw, die yoga docente is en dat op een hele mooie manier geeft waardoor je je echt welkom voelt in haar les.

★★★★★

Iris heeft onlangs permanente ooglijntjes bij me aangebracht en vandaag heeft ze mijn wimpers geverfd. Als je bij Iris binnenkomt voelt het direct prettig en vertrouwd. Ze neemt alle tijd voor je en “pampert” je met haar verwarmde ligbed en zachte dekentjes. Ik ben zeer tevreden over de ooglijntjes, ze zijn mooi strak aangebracht, ik ben er blij mee.

★★★★★

Een heerlijke ontspannende massage gehad. De sfeer is prettig en er is aandacht voor je.

★★★★★

De lessen yin-yoga van Iris zijn heel prettig om bij te wonen. Ik had niet direct in de gaten hoe diep de oefeningen inwerkten op lichaam en geest. De volgende ochtend voelden mijn spieren zeer soepel en ontspannen. Gewoon een heerlijke les weer.

★★★★★

Als je bij Iris binnenwandelt proef je direct de aandacht die zij aan haar praktijk, maar nog meer aan haar klanten geeft. Het is een weldaad voor mijn huid en ik kom helemaal tot ontspanning. Vandaag een behandeling met Hydropeptide gehad. Wow, wat een effect heeft dat op mijn huid. Alhoewel ik ‘nog maar’ 50 ben, heeft mijn huid toch wat meer aandacht nodig. Iris laat mij en mijn huid weer stralen! Graag tot de volgende keer.

★★★★★

Vrijdagochtend yogales is zeer verkwikkend! Fijn het weekend mee te beginnen. Ik volg al een aantal jaren deze yogales bij Iris en merk vooruitgang bij vooral evenwicht. Heb last van evenwichtsproblemen. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ik daar geen last meer van heb, maar de problemen zijn wel verminderd. Verder vind ik yoga een middel om soepel te blijven. Zeker met het verstrijken van de jaren lijkt het mij verstandig om je lichaam beweeglijk te houden. En dat tracht ik door middel van yoga te houden en behouden.

★★★★★

Lieve Iris, dank je wel voor de heerlijke gezichtsbehandelingen iedere 6 weken. Een moment voor mezelf waar ik 100% kan ontspannen. Elke keer een andere behandeling met mooie producten voor mijn huid en de fantastische massage. Het is altijd weer veel te snel voorbij. Tot snel, Kristel

★★★★★

Ik heb op mijn oogleden permanent make-up laten zetten door Iris. Tijdens het erop zetten voelde ik mij heel erg vertrouwd bij haar. De lijntjes zitten er ook heel erg strak op. Ben er super blij mee. Ik ken Iris al jaren van de Yoga en daar voel ik mij ook heel erg fijn bij haar. Bedankt Iris

★★★★★

Bijzondere beleving vandaag… Ik heb mezelf een verlaat verjaardagscadootje gegeven.. een schoonheidsbehandeling met massage bij Iris van Curacameo in Alphen aan de Rijn. Om 11.11 kwam ik aan op huisnummer 11! Een bezielde behandeling gehad! Ik heb nek schouderklachten, en al een tijdje chiropractie en fysiotherapie, maar ik had zo’n gevoel dat een diepe ontspanning heel goed zou zijn nu. Och wat n zaligheid!! Heerlijk liggen op een massagetafel… mijn gezicht kreeg een massage met crème met kiempjes erin, met bloemenolie, met crème ‘ het goud van de Inca’s, hele diepe masserende bewegingen die me raakten tot in mijn buik, Toen mijn voorhoofd werd aangeraakt, zo gevoelig, zo intens.. ik kreeg kleine schokjes. Loslatende blokkadetjrs en energie die ging doorstromen. ze zei ‘dat is de plek van de ziel’, maar Iris raakt echt aan tot in de ziel. Ik vind dit een helende behandeling! Na deze zalige verwenning van mijn gezicht waren mijn nek en schouders aan de beurt. Precies de pijnplekjes! Triggerpoints… Zo’n ongekende massagebewegingen. Ook al ben ik zelf een goede intuïtieve masseur, ik heb zoiets nog niet eerder ervaren. Ondertussen lag een warme modderpakking mijn rugspieren voor te bereiden voor verdere massage… Ik had wel uren kunnen blijven liggen!! Ik vond de hele behandeling veel meer waard dan wat ik er voor moest betalen. Twee uren gelegen.. wimpers geverfd en wenkbrauwen en haartjes geëpileerd.. kookboeken voor gezonde voeding. Alles bij elkaar voor 125 euro! Als je op haar site kijkt… er zijn ook korte behandelingen.. kleinere prijsjes. Ik kan CuraCameo echt aan iedere vrouw aanraden, maar ook mannen zullen zoiets goed kunnen gebruiken! Een goede investering in jezelf! Daarna 13.13 en 15.15… het blijft maar doorgaan en deze behandeling.. Verwenning voor mezelf in het kader van liefde voor mijzelf…

★★★★

Sinds 2000 is Iris mijn schoonheidsspecialiste. Wat voor mij ooit begon als een “noodzakelijk kwaad”, is in de loop der jaren een klein feestje geworden. We lachen heel wat af, ik luister naar mijn favoriete muziek (je kan ook best swingen terwijl je ligt) en na 45 minuten zie ik er volgens Iris weer stralend uit. Volgens mij ook, maar dat kan je natuurlijk niet zeggen van jezelf! Dankjewel Iris voor ruim 18 jaar uitstekende verzorging!

★★★★★

Iris is top! Ik ken haar ca. 19/20 jaar; ben in 2007 verhuisd naar Amsterdam, maar toen wel steeds bij haar gebleven voor diverse behandelingen.Ben 3 jaar geleden v.u. Amsterdam weer verhuisd en woon nu v.v. 212 km bij haar vandaan. Het was hard nodig om weer een pedicurebehandeling te ondergaan en na diverse pedicures in Amsterdam en mijn huidige woonplaats uitgeprobeerd te hebben, ben ik deze week toch weer naar Iris gegaan!! Mijn voeten zijn herboren.Aanrader, ook voor huid en wimpers/wenkbrauwen.

★★★★★

Heel fijn! Je voelt je erg welkom en er wordt echt naar je geluisterd. Erg ontspannend! Ik raad het zeker aan voor alles!

★★★★★

Wat was dit genieten! Na een gezichtsbehandeling van Iris voelde ik mij als herboren! Mijn huid was droog en onrustig, maar na een heerlijke behandeling was mijn huid weer fit, soepel en zijdezacht. Iris verstaat haar vak en door haar warme persoonlijkheid, de mooie ruimte en rustgevende muziek weet ze je echt ‘zen’ te maken. Ik raad dit echt iedereen aan.

★★★★★

Zeer vakkundig en tegelijkertijd zeer gastvrij .

★★★★★

Inmiddels word ik alweer heel wat jaren eens in de 5 weken door Iris in de watten gelegd. Haar gezichtsmassage is puur genieten en leidt bij mij vaak tot een diepe ontspanning, waarna ik verkwikt en lichtvoetig weer naar huis ga. Iris beschikt over nog veel andere talenten, waarvan ik ook af en toe gebruik maak, zoals een incidentele yoga-sessie op maat. Iris is heel aandachtig in haar benadering, ik voel me bij haar in vertrouwde handen.

★★★★★

De gezichts behandeling van Iris is supergoed. Heerlijk relax. Kan niet beter. Is een aanrader voor iedereen. Top. Goer

★★★★★

Iris is al ruim 30 jaar! mijn schoonheidsspecialiste. Ik heb al vele behandelingen ondergaan: electrisch ontharen, laserbehandelingen, schoonheidsbehandelingen, massage, permanente make-up en kort geleden de plasma streaming. Door de rust en professionaliteit die zij uitstraalt kom je helemaal tot ontspanning. De nieuwe website is prachtig, mooie foto’s en een goed overzicht van het grote aanbod van behandelingen waarvoor je bij haar terecht kunt.

★★★★★

Mijn eerste afspraak met Iris; ervoer ik, naast het prachtige resultaat van de beauty behandeling, als helend, de rust, de uitgekozen muziek de energie in de werkruimte en de professionaliteit van Iris maakte het verrassend fijn! De gezichtsmassage ervoer ik als healing voor mijn ziel, ik werd meegenomen in allerlei lagen van bewustzijn, reisde door de mooiste gebieden op de aarde, de warmte bron in de ligstoel, warmte en jade stenen, een weldaad! Ik woon in Den Haag, maar de reis naar Alphen aan de Rijn, ondanks de file is meer dan de moeite waard.

★★★★★

Op vrijdagavond is de yin yoga bij Iris vaste prik. Je voelt de werkweek van je afglijden en als ik na afloop naar huis fiets voel ik me vol met postieve energie. Wat een heerlijke manier om het weekend te beginnen!

★★★★★

Dear Iris thank you for your services in curacameo we really loved it and enjoyed everything you did for us , especially the stone massag was so amazing , we also experienced the best skin care services there with you. love you and hope to see you again.

★★★★★

Dear lovely Cura, thank you for your brilliant and excellent beauty skin care that you did for us, my mother and I really enjoyed your services especially the magnetic massag

★★★★★

Ontzettend genoten van een heerlijke en professionele ontspanningsmassage in een zeer sfeervol ingerichte ruimte. Met recht een cadeautje en zeker voor herhaling vatbaar!

★★★★★

Iris is al ruim 20 jaar mijn schoonheidsspecialist naar volle tevredenheid. Er heerst volledige rust bij haar. Op de enorme behandelstoel bij haar liggen is al zeer ontspannend. Ik heb electrisch epileren, laserbehandelingen, schoonheidbehandelingen en massages bij haar laten doen. Iris verstaat haar vak heel goed !!!

★★★★★

Zoals meerdere reacties hieronder, 1 en al super. Na elke les van Iris ga ik met een ontspannen gevoel naar huis. Echt een aanrader!

★★★★★

Iris is een vakvrouw, als schooonheidsspecialiste! Ik kom er graag.

★★★★★

Een behandeling door Iris is echt een aanrader. Na afloop stap je herboren en uitgerust weer naar buiten.

★★★★★

Ik ga nu bijna twee jaar op vrijdagavond naar Iris haar yogalessen. Na een werkweek, vaak met stress, ga ik echt heerlijk relaxt het weekend in. Iris verstaat de kunst om je op een ontspannen manier helemaal weer bij jezelf te laten komen. Op het moment dat ik op m’n yogamat ga zitten en de les nog moet beginnen, zit ik al een stuk beter in m’n vel. Een ding is jammer: de les is zo snel afgelopen.

★★★★★

Ik kom al heel lang bij Iris en wil haar als eerste feliciteren met deze mooie, nieuwe website, die wat betreft uitstraling weergeeft hoe je je voelt tijdens en na een behandeling door haar. Bij Iris ervaar je een heerlijk rustmomentje, haar professionaliteit zorgt voor een heerlijke behandeling die bij mij zorgt voor een vitale en gezonde huid.

★★★★★

Iris is een vakvrouw in hart en nieren met heel veel jaren ervaring; daarnaast is ze betrokken, warm, geduldig en uiterst veelzijdig met een brede kennis van al hetgeen ze voor staat. Zij hielp mijn dochter van haar hardnekkige acne af, iets wat zelfs een dermatoloog niet was gelukt. Ook op het gebied van permanente make-up verstaat Iris haar vak; ik krijg veel complimenten over mijn mooie wenkbrauwen en ooglijntjes. Nog twijfels? Gewoon doén! Bij Iris ben je echt in goede handen…..

★★★★★

Na 16 jaar worstellen met kanker ben ik naast de reguliere geneeswijze per toeval bij Cura Cameo terecht gekomen. Behandelingen, adviezen, detox, en de ademhalingsoefeningen hebben mijn vitaliteit en immuunsysteem verbeterd. De kanker is verslagen. Cura Cameo verdient een dikke tien. Rahim Biglari 06-47942160

★★★★★

Iris, ben blij jou ontmoet te hebben

★★★★★

Al een paar jaar volg ik de yin yoga lessen gegeven door Iris. Iedere les is anders en wordt met veel aandacht en rust gegeven. Vaak nog een overdenking er bij. De stijfheid in mijn heupen/benen – waarvan ik dacht dat het bij het ouder worden hoorde- is verdwenen. Goed voor lijf en leden. Echt een aanrader.

★★★★★

Iris is een vakvrouw, gedreven in alles wat ze doet!!

★★★★★

Ook voor de eigentijdse man met oog voor goede lichaamsverzorging biedt Iris een fijne behandeling. Ik heb haar behandelingen leren kennen als heel rustgevend, heerlijk voor de mannelijke huid, een rustpunt in drukke tijden.

★★★★★

Ik kom bij Iris voor de yoga op vrijdag avond. Is altijd lekker ontspannen. Hoop het snel na mijn operatie weer op te kunnen pakken. Word er altijd lekker rustig van.

★★★★★

De yoga lessen van Iris zijn elke week weer verrassend waarbij je grenzen steeds verlegd worden. Een training van flexibiliteit, balans, kracht en vitaliteit van lichaam en geest die in je dagelijkse leven ongemerkt een positieve uitwerking hebben. Daarnaast is Iris een bijzonder mens, die zelf de verpersoonlijking is van wat zij met CuraCameo uitdraagt.

★★★★★

Ik kom al jaren bij Iris en iedere keer voelt de schoonheidsbehandeling als een piepkleine vakantie, het is pure verwennerij.

★★★★★

CuraCameo voor een mooi uiterlijk en een nog mooier innerlijk. Iris weet rust en balans uit te stralen en het ook te delen met de mensen om haar heen. Een behandeling is een heerlijk rust moment. De yoga van Iris is yoga zoals het beleefd hoort te worden. Een oplaad moment voor lichaam en geest! Iris veel succes met deze mooie nieuwe website en tot komende week. Lieve groet, Belinda

★★★★★

Aleida (65 jaar) Vanochtend was ik bij Iris voor mijn pedicurebehandeling en zij vroeg mij een stukje te willen schrijven over haar behandelingen. welnu bij deze ; ik ben bij Iris voor mijn schoonheidsbehandelingen en de voetverzorging. Beide behandelingen doet ze in mijn opinie zeer goed , al heb ik er zelf niet veel verstand van , maar een ding is zeker , als ik bij Iris geweest ben loop ik weer als een kievit en is mijn huid weer gelijk een babyhuidje. Iris als persoon is warm , hartelijk , spontaan en belangstellend en als ik bij haar geweest ben kan ik weer verder en heb ik ook weer zin in alles. Jammer dat er maar zo weinig mensen zijn zoals zij op deze aardbol.