Verzorging en Verjonging

Een goed verzorgde huid is de basis voor een frisse uitstraling. Wanneer je regelmatig een passende gezichtsbehandeling ondergaat en thuis de juiste producten gebruikt, zul je direct merken dat je er beter, gezonder en jonger uitziet. Bij sommige klachten kunnen ook voedingssupplementen een groot verschil maken.

Iedere behandeling is persoonlijk

Bij CuraCameo starten we altijd met een individuele gezichtsanalyse. Aan de hand van jouw huidconditie, jouw persoonlijke wensen en natuurlijk ook het budget, bepalen we samen welke gezichtsbehandeling voor jou het meest geschikt is. Daarbij maken wij een onderverdeling in vijf sterren, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en de werkzaamheid van de toegepaste producten. CuraCameo werkt onder meer met massages, gespecialiseerde apparatuur en hoogwaardige producten met actieve werkstoffen, zoals serums, tonicums of elixers, aangevuld met een masker, pakking en intensieve crèmes.

Voor een goed overzicht van alle mogelijkheden, klik je op onderstaande links. Natuurlijk ben je van harte welkom in de salon voor een persoonlijk advies.

Anti-aging specialisaties

Neem gerust contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.