We zijn weer open!

Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

CuraCameo schoonheidsinstituut Alphen aan den Rijn voor natuurlijke schoonheid

We willen er allemaal beter uitzien en ons beter voelen en dat is precies waar het bij CuraCameo Beautysalon in Alphen aan den Rijn om draait! Een optimale balans tussen lichaam en geest en voorkomen en/of verminderen van huidveroudering, anti-aging.

Maak een afspraak

Bij CuraCameo kan je terecht voor:

Eigenaresse Iris Troost verdiept zich al vele jaren in alle finesses op anti-aging gebied en heeft zich ook de nieuwste technieken voor huidverjonging eigen gemaakt, zoals plasma streaming, zuurstofbehandelingen, bindweefselmassage, mesotherapie, goudbehandelingen, ultrasound- en biotherapeutische behandeling, hydroPeptide peelingen en dermapen behandelingen.

Daarnaast biedt CuraCameo huidverbeterende behandelingen (traditionele verzorgende gezichtsbehandeling, acnebehandeling, gezichtsontharing, lichtbehandeling, pigmentvervagings, behandeling tegen wallen en kringen onder de ogen en behandelingen voor huidoneffenheden). CuraCameo Schoonheidsinstituut in Alphen aan den Rijn is er voor man en vrouw, jong en oud. Onder de schoonheidssalons in Alphen aan den Rijn neemt CuraCameo een bijzondere plaats in, mede gezien het ruime aanbod en de diversiteit ervan.

Je bent er ook aan het juiste adres voor:

“Je innerlijke en uiterlijke schoonheid doen sprankelen door je met passie en deskundigheid te verwennen met geavanceerde, natuurlijke technieken.”

Recensies

★★★★★

Zojuist een fantastische massage gehad van Iris. Een lieve vrouw zij is echt met... Lees meer...

★★★★★

Vandaag een bindweefselbehandeling mogen verkrijgen van Iris. Ik doe dit eens in de 6... Lees meer...

★★★★★

Vandaag de meest heerlijke behandeling gehad van Iris. Ze informeert je over datgene dat... Lees meer...