Bindweefselmassage Alphen aan den Rijn

Een cosmetische bindweefselmassage in Alphen aan den Rijn geeft je huid een ongekende boost. De intensieve dieptemassage zorgt ervoor dat verhardingen en verklevingen in de huid worden los gemasseerd. Dit leidt tot een verbetering van de doorbloeding, schudt de huid wakker en verhoogt de huidweerstand voor natuurlijke huidverjonging. Spreekt jou dit aan? Kies dan voor een bindweefselmassage van CuraCameo.

Waarom een bindweefselmassage bij CuraCameo  in Alphen aan den Rijn?

Bij een bindweefselmassage worden de verschillende huidlagen gemasseerd, zodat verklevingen los gemaakt worden, waardoor de doorbloeding er weer doorheen gaat stromen zodat verklevingen losgemaakt worden en er een betere doorbloeding ontstaat).  Bij regelmatige bindweefselmassages worden de fibroblasten geactiveerd tot nieuwe vorming van de belangrijke eiwitstructuren collageen en elastine. Deze zijn in staat om nieuwe collagene en elastische bundels te vormen, waardoor huid meer volume krijgt. Aanmaak en balans van collagene en elastine zijn cruciaal voor de stevigheid en elasticiteit.

Alle huidlagen, inclusief de bindweefsellaag, worden tijdens een bindweefselmassage gemasseerd. Op een natuurlijke wijze wordt de huid gelift, met aanspanning van de contourlijnen. Dit zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en een gezonde kleur krijgt. De bindmassage verstevigt en verjongt de huid. De huid wordt frisser en met deze combinatie gaat de huid meer stralen.

Neem contact op

Belangrijke informatie van CuraCameo:

Door sommigen wordt de bindweefselmassage, een zeer intensieve massagetechniek, als enigszins pijnlijk ervaren, maar door anderen juist ontspannend. Het is niet zo dat een bindweefselmassage altijd pijnlijk is. Het is bij sommigen wel zo dat de eerste behandeling vaak wat gevoelig uit kan pakken. De huid moet dan nog echt los gemasseerd worden en dat zorgt voor wat gevoelige plekjes op de dag na de behandeling.

Met behulp van een dieptemassage en een speciale kneed- en roltechniek worden verklevingen losgemaakt en de doorbloeding verbeterd, waardoor de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt. Een bindweefselmassage van CuraCameo is werkelijk een weldaad voor je huid, die al na één behandeling steviger en frisser zal ogen. Meerdere behandelingen in een kuurvorm bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn, meerdere bindweefselmassages in kuurvorm zullen zorgen voor meer volume in de huid.

Vaak adviseren wij een bindweefselmassage bij huidverslapping, huidveroudering, grove poriën, oneffenheden zoals acne en ouderdomsvlekjes. Ook wanneer je een toename bemerkt van fijne lijntjes, rimpels en plooien kan een bindweefselmassage uitkomst bieden.

CuraCameo raadt aan om tijdens de bindweefselmassage(kuur) producten van HydroPeptide en Laviesage te gebruiken. Op deze wijze werken we aan het beste resultaat voor een frisse, strakke en gezonde huid.

Tijdens een intakegesprek bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn zal aan de hand van een huidanalyse in samenspraak met jou een behandelplan worden opgesteld om je huidprobleem op te lossen. Ook wordt de behandelfrequentie besproken en wordt er een prijsindicatie gegeven.

Kan ik de bindweefselmassage uitbreiden met andere behandelingen?

Bij CuraCameo in Alphen aan den Rijn worden verschillende behandelingen aangeboden. Je kunt hier terecht voor alles wat te maken heeft met innerlijke of uiterlijke schoonheid. Heb je specifieke wensen, doelstellingen of problemen die aangepakt moeten worden tijdens een langer behandeltraject? Ook dan ben je van harte welkom.

Direct een afspraak maken?

Ben je benieuwd wat een bindweefselmassage in Alphen aan den Rijn kan betekenen voor je huid en wil je graag een gezondere en strakkere huid hebben met betere elasticiteit, zuurstofopname en doorbloeding? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Mail bij voorkeur naar cura@curacameo.nl of bel ons op 0172 47 45 26 (maandag tot en met donderdag tussen 8:30 en 09:00 uur).

Recensies

★★★★★

Ik heb de 1,5 uur durende cashmere facial behandeling ervaren bij Iris. Bij aankomst... Lees meer...

★★★★★

Vandaag voor het eerst geweest. Wat een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling heb ik gehad. Je... Lees meer...

★★★★★

CuraCameo onder de bezielende leiding van Iris Troost is gewoon de beste beautysalon in... Lees meer...