Mijn fascinatie voor de natuur is begonnen op het eiland Voorne Putten, waar ik in 1957 geboren ben in een boerenfamilie. Deze fascinatie weerspiegelt zich in mijn dagelijkse leven. Mijn manier van denken en handelen is er van doordrongen, maar dit geldt ook voor mijn professionele leven. Door mijn werk in de verpleging, werd mij duidelijk hoeveel invloed je kan hebben op je gezondheid. Daarom volgde ik opleidingen in voeding, detox, ontspanning en verzorging. Dit alles met steeds weer de focus op de huid, ons grootste orgaan.

 

En zo startte ik in 1983 een eigen holistisch behandelcentrum met verschillende disciplines: Kuuroord Rijnhoven in Hazerswoude-Rijndijk. Mijn kuuroord bood als eerste in Nederland een 3-5 daagse sapvastenkuur aan. Na de sluiting van Kuuroord Rijnhoven in 1997, startte ik met een nieuwe praktijk in een statig pand in de Stationsstraat in Alphen aan den Rijn: CuraCameo. Inmiddels heb ik mij verder gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging, permanent make-up, yoga, massage, detox en vitaliteit.

 

Ik begeleid cliënten van elke leeftijd en genderindentiteit om een betere huid te krijgen, zonder botox en fillers. Het geeft me veel voldoening om mijn cliënten mooier en stralender te zien worden. Daarom blijf ik mij ontwikkelen middels cursussen en trainingen.

 

Je bent hartelijk welkom in de salon van CuraCameo