I.v.m. het coronavirus zijn wij helaas gesloten.

Iris groeide op in een boerenfamilie op het eiland Voorne Putten. Daar is haar fascinatie voor de natuur begonnen. Dit weerspiegelt zich in haar dagelijks leven; haar manier van denken en handelen, eco-biologische voeding en dito verzorgingsproducten, yoga en ademhalingsoefeningen.

 

Zij startte haar carriere in de verpleging. Hier werd haar duidelijk hoeveel invloed je zelf hebt op je gezondheid. Haar interesse was gewekt. Zij volgde opleidingen in detox, voeding, ontspanning en verzorging. Met als specialisatie hoe zich dit vertaalt in ons grootste orgaan “de huid”. De huid is immers de spiegel van je gezondheid. In 1983 startte zij haar eigen holistische behandelcentrum met verschillende disciplines; Kuuroord Rijnhoven in Hazerswoude-Rijndijk. Als eerste in Nederland bood Iris hier een 3-5 daagse sapvastenkuur aan.

 

Haar ontwikkeling stond niet stil en in 1997 heeft zij een nieuwe praktijk geopend in een schitterend historisch pand aan de Stationsstraat in Alphen aan den Rijn, waar zij tot op de dag van vandaag met heel veel plezier werkt. Zij is gespecialiseerd en blijft zich continu ontwikkelen in anti-aging, yoga, detox en vitaliteit. Deze integratie van kennis heeft haar gebracht tot wat zij nu is; huiddeskundige, permanent make-up artist, yogadocent en detox-vitaliteitscoach. Haar intentie is om je weer te laten stralen vanuit je persoonlijke innerlijke energie. Aandacht voor jezelf, je huid, lichaam en mentale conditie, is volgens Iris een must om alles uit je leven te halen. Iris heeft jarenlang kennis en ervaring ontwikkeld op het gebied van beauty en balance.

 

Zij begeleidt cliënten van elke leeftijd om, zonder botox of fillers, een stralende huid te krijgen met minder lijntjes en rimpeltjes, en weer vitaal in het leven te staan. Iris maakt gebruik van de meest recente behandelmethodes en natuurlijke werkstoffen, en creëert daarmee bijzondere resultaten; een weer jong tonende huid en sprankelend voorkomen, en een prachtige start voor een nieuwe leefbalans. Haar behandelingen en advies voor de juiste dagelijkse verzorging zijn de pijlers om jouw schoonheid optimaal tot uiting te laten komen. Om tot rust te komen en te winnen in vitaliteit geeft Iris je uitgebreid advies en handreikingen om je te ontwikkelen naar een harmonieus leven en een gezonde levensstijl.

 

Wil je meer stralen met een gezonde huid vanuit jouw persoonlijke innerlijke energie? Ben je op zoek naar meer balans in je leven, een gezond lichaam en een gezonde geest? Iris nodigt je van harte uit om samen je wens te verwezenlijken.

 

Je bent meer dan welkom in haar praktijk CuraCameo.