Fysieke en mentaal in balans zijn

Hoe je met jezelf en de uitdagingen in je leven omgaat is bepalend voor je gezondheid en de harmonie die jij ervaart. Goed en liefdevol voor jezelf zorgen staat aan de basis voor een fijn relaxed leven. Daar hebben we allemaal recht op. Ook jij!
Heb je behoefte aan meer rust en ontspanning? Kom je voor een bepaalde behandeling zoals ontgifting, yoga of begeleiding bij figuurcorrectie?

Om een goed beeld te vormen van jouw vraag starten we bij CuraBalance met een intakegesprek. Daarbij gaan we in op je algehele gezondheid en je leefstijl. Zijn er dingen die je doet of nalaat die negatief dan wel positief doorwerken op je fysieke of mentale conditie? Denk bijvoorbeeld aan je voedingsgewoontes, je werkdruk of je slaapgedrag.

Ieder mens is anders en vraagt om een unieke aanpak. Bij CuraBalance krijg je een bij jou passend, persoonlijk behandelingsprogramma. Voor een optimaal resultaat ga jij ook zelf thuis aan de slag. Een advies hierover is onderdeel van het intakegesprek. Bij het voorstel voor de aanpak en het thuisadvies krijg je een richtlijn voor de behandelingsduur met een indicatie van de bijbehorende kosten.

Afspraak maken