I.v.m. het coronavirus zijn wij helaas gesloten.

Fysieke en mentale detox

Nu we in deze tijd van het jaar zijn beland, waar het helemaal draait om groei en nieuw leven is het de perfecte tijd om ons lichaam ook weer een nieuwe start te geven. Wist je al dat ons lichaam ongevraagd heel erg veel afval- en gifstoffen vasthoudt?

Deze afval- en gifstoffen krijgen we op verschillende manieren binnen. Tegenwoordig zitten er zoveel ongewenste stoffen in al ons eten. Zo wordt er aan 56% van de producten in de supermarkt suiker toegevoegd. Daarnaast vervuilen wij ons milieu, waardoor de dieren die wij op ons bord hebben liggen onbewust allerlei slechte dingen eten, zoals plastic.

Er zijn nog veel meer slechte invloeden die ervoor zorgen dat de afvalstoffen in ons lichaam zich opbouwen, zoals de lucht die wij inademen, de straling van onze apparaten, verkeerde cosmetica, maar ook stress.

In combinatie met weinig beweging verzuren al deze slechte stoffen ons bloed. De stoffen worden opgeslagen in ons lichaam en dit heeft allerlei nare gevolgen zoals:

  • zwakke weerstand
  • energietekort
  • hoofd- maag en darmklachten
  • spier- en gewrichtspijn
  • een opgeblazen gevoel
  • depressie en stemmingswisselingen
  • huidproblemen
  • onvruchtbaarheid

Nu is het tijd om deze afval- en gifstoffen weer los te laten en die nieuwe start te maken. Het is tenslotte ontzettend belangrijk dat onze weerstand sterk is tijdens deze pandemie. CuraCameo kan jou daarbij helpen! Je lichaam zal weer gifvrij zijn met een gereset immuunsysteem, zodat je sterk bent om te vechten tegen het Coronavirus. Daarnaast zal je alerter van geest zijn, wat kilo’s lichter zijn en een plattere buik hebben.

Balance Detox

Onze lever en nieren, ook wel onze persoonlijke ontgifters krijgen het zwaar met het afvoeren van al deze gifstoffen. Tijdens een detox zal je veel sappen, gemaakt van groente en fruit, kruidenthee en water drinken. Daarbij krijg je veel supplementen voor lever, darmen en immuunsysteem binnen. Alles zit boordevol vitaminen en mineralen om zo bewust zo min mogelijk slechte stoffen in te nemen. Je geeft deze organen als het ware meer rust. Je helpt ze op een natuurlijke manier de afvalstoffen los te weken. Zo kunnen de organen en vetcellen zich ook weer richten op het verwijderen van de aanwezige gif- en afvalstoffen.

CuraCameo biedt individuele begeleiding tijdens een Curadetoxbehandeling. De restanten van de gifstoffen zullen via urine, ontlasting en uitademing je lichaam verlaten. De kuur is zo samengesteld dat het ontgiftingsproces diep en zacht verloopt om zo eventuele ontgiftingsverschijnselen te verminderen en ze sneller te laten verdwijnen.

De CuraCameo Detox kuur geeft je meer energie, een meer alerte geest, een lichter gevoel en vitaliteit als resultaat!

Beauty Detox

Voor een mooie zuivere huid is verzorging van buitenaf niet voldoende. Een mooie huid begint van binnenuit. Onze huid en organen staan met elkaar in verbinding. Als er veel afvalstoffen in je lichaam aanwezig zijn zal je lichaam dat dan ook laten weten via je huid. Tijdens een detoxkuur doe je afstand van allerlei afval- en gifstoffen in je lichaam. Je lichaam zal weer gereinigd zijn en al je organen zullen weer optimaal functioneren. Dit allemaal zal ook zichtbaar zijn in je huid.

Na een Cura Detox kuur zal je een prachtige stralende huid hebben. Je zal aan je huid kunnen zien dat je energielevels zijn toegenomen. Hierdoor zal ook je zelfvertrouwen een boost krijgen. Zowel fysieke als emotionele voordelen dus!