‘In het hart van een levensgevaarlijke woestijn die corona heet is er een prachtige oase met de naam CuraCameo’

 

Het is extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen zodat je een sterk immuunsysteem op bouwt vooral in tijde van Corona.

Door bewust te kiezen voor natuurlijke voeding, voedingssuppletie en voldoende rust te nemen, creëer je een versterkend effect op je immuunsysteem met als bonus een gezonde huid met een natuurlijke uitstraling.

 

Hoe doet je dat nou eigenlijk?

Neem je elke dag voor, jezelf met één ding te verwennen:

  • maak een mooie natuurwandeling
  • luister naar je favoriete muziek
  • zorg voor jezelf met een gezonde lunch
  • kom tot rust in een heerlijk bad (of een warme douche) met aromatische oliën
  • maak een afspraak met CuraCameo voor een uitgebreide behandeling

 

Gun jezelf dit moment! De atmosfeer in de salon van CuraCameo laat je onmiddellijk een diep gevoel van rust ervaren, waarbij jij het volledige middelpunt bent. Door deze traktatie reageert jouw lichaam met het loslaten van spanningen en afvalstoffen die je bij je draagt.

Nu is er een mooie uitgangssituatie ontstaan om jouw geavanceerde behandeling in te gaan zetten. Ondersteund door AWARD winnende wetenschappelijke producten zal deze meer dan optimaal inwerken op jouw huidconditie.

Je huid gaat weer ademen, leeft weer, je huid ziet er zichtbaar gladder en strakker uit, je bent volledig ontspannen, je kan de wereld weer evenwichtig aan.

Natuurlijk wil je ook thuis je huidconditie op pijl kunnen houden. Hiervoor krijg je professioneel advies van Iris. Zo houd je het salonresultaat langer vast en bouw je zelf, met je dagelijkse routine, voor 80% mee aan een gezonde huid met een natuurlijke uitstraling.

Wil jij dat ook, een stralende gladde huid met een rustige geest in een vitaal lichaam? Vitaliteitscoach en huiddeskundige Iris van CuraCameo nodigt jou dan ook van harte uit om een afspraak in te plannen. Zo zet je de eerste stap naar die vitale en jonge uitstraling.

 

Vul al je dagen met vriendschap en liefde