I.v.m. het coronavirus zijn wij helaas gesloten.

Wil je ook mooi ouder worden?

CuraCameo is hét instituut voor huidverjongingsbehandelingen in Alphen aan den Rijn. De meest recente inzichten op het gebied van anti-aging worden hier toegepast met spectaculaire resultaten. Onze behandelingen zorgen voor meer volume in je huid, verminderen fijne lijntjes en rimpels en verzachten ouderdomsvlekjes.

Hoe word je mooier ouder?

Ook voor jouw huid zijn er huidverjongende behandelingen. Je komt eerst voor een adviesgesprek waarin we, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, samen bepalen welk behandelplan voor jou het meest geschikt is.

Vanaf ons 35e levensjaar worden over het algemeen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar. Om je huid te verbeteren en het verouderingsproces te vertragen heeft CuraCameo een scala aan behandelingen en producten in huis die je daarbij kunnen ondersteunen.

De producten die we tijdens de huidverjongende behandelingen gebruiken zijn de krachtig werkende formules van HydroPeptide (marktleider in anti-aging) en de cosmetische voedingssupplementen van LavieSage.

Naast de instituutbehandelingen is een dagelijks gebruik van onze HydroPeptide producten, waarvan de werkstoffen in combinatie met bovengenoemde voedingssupplementen de sleutel voor het succes vormen, van ultiem belang voor het behalen van een optimaal resultaat.

Kortom, voor huidverjonging in Alphen aan den Rijn ben je bij CuraCameo in ervaren en professionele handen!

Meer informatie over alle behandelingen vind je onderaan deze pagina.