I.v.m. het coronavirus zijn wij helaas gesloten.

Een droge huid kan vaak trekkerig en jeukerig aanvoelen, met schilfertjes, droogtelijntjes, rimpeltjes, kloofjes of rode vlekjes, vaak met een craquelé-achtig effect met zichtbare ouderdomsverschijnselen. Dit komt omdat een droge huid zijn beschermende werking verliest en daardoor gevoeliger is voor al deze verschijnselen. Een droge huid kan veroorzaakt worden door diverse factoren, zoals de waterkwaliteit, gebruik van uitdrogende stoffen of verkeerde cosmetica, vitaminetekort, winterkou, medicijnen of kan aangeboren zijn.

Voedende gezichtsbehandelingen en huidproducten kunnen het ongemak van een droge huid flink verminderen. Het vocht en vetgehalte van de huid wordt weer op pijl gebracht, waardoor de beschermende werking van de huid weer verbetert en het immuunsysteem en huidherstel worden geactiveerd. Ervaar weer een gezonde, soepele, en gevoede huid.

Behandelmethodes:

Onze behandelingen én adviezen voor je thuis-verzorging, staan garant voor meer volume, spierspanning, kleur en vocht in je huid en verminderen fijne lijntjes en rimpeltjes. Supplementen voor LavieSage van 100% natuurlijke oorsprong combinatie van omega 3, vitaminen en mineralen onderhouden je naar een langdurige mooie en gezonde huid.

Afspraak maken Portfolio