Wanneer ben je vitaal?

Als je voldoende energie en levenslust hebt.

 

Hoe word je (weer) vitaal?

  • als je goed voor jezelf zorgt
  • als je rust hebt in je hoofd
  • als je een doel in je leven hebt
  • als je aan je ontwikkeling werkt
  • als er balans is tussen werk en privé
  • als de relatie met de mensen om je heen goed is.

 

 

Tijdens de vitaliteitscoaching van CuraCameo leer je hoe je fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en energetisch in balans kan komen, zodat je je weer gezond, energiek en ontspannen voelt.

 

Waarom CuraCameo?

CuraCameo biedt je tijdens de vitaliteitstraining een helpende hand bij het proces om je fysieke, mentale, sociaal-emotionele en energetische balans te hervinden. In een kort maar doeltreffend begeleidingstraject waarbij gebruik gemaakt wordt van mindfulness voor een positieve geestelijke instelling, zul je leren ervaren hoe het is om vanuit je eigen kracht energiek en positief in het leven te staan. Daarnaast zal de focus liggen op een gezond voedingspatroon, voedingssuppletie, beweging en een rustige ademhaling. Je ontwikkelt meer inzicht en groeit in je persoonlijke ontwikkeling. Je zult gaan merken dat het leven rustiger, overzichtelijker, gezonder en plezieriger wordt. Uiteindelijk ga je zelfs tijd overhouden!

 

Neem vrijblijvend contact op om een en ander te bespreken of een afspraak in te plannen.

* De Vitality lijn van Laviesage ondersteunt met effectieve voedingssupplementen het goed functioneren van de stofwisseling en het immuunsysteem. Het levert het lichaam extra energie en houdt de gewrichten soepel.

Vitaliteitscoaching