Wanneer ben je vitaal?

Als je voldoende energie en levenslust hebt.

 

Hoe word je (weer) vitaal?

  • als je goed voor jezelf zorgt
  • als je rust hebt in je hoofd
  • als je een doel in je leven hebt
  • als je aan je ontwikkeling werkt
  • als er balans is tussen werk en privé
  • als de relatie met de mensen om je heen goed is.

 

CuraCameo analyse & CuraCameo advies

Je kent het allemaal…. Het gevoel vastgelopen te zijn in uw leven, wensen, relatie, werk …Niet meer weten wat te doen om je weer  gezond, energiek, relaxed en vitaal te voelen. CuraCameo bied je de helpende hand. In een kort, maar doeltreffend begeleidingstraject dat gericht is op je persoonlijke behoeften worden valkuilen besproken en laat ik je ervaren waar jou kracht zit om energieblokkades op te lossen. Middels jouw capaciteiten en karakter geef ik je inzicht in jezelf. Vanuit de specialisatie van CuraCameo begeleid ik je in een periode van 6 weken met 1 sessie per week naar een nieuwe leefstijl, gebruikmakend van mindfulness voor een positieve geestelijke instelling, waarin je meer kracht ontwikkelt om je doelstellingen te bereiken.

 

Daarnaast gaan we ons focussen op de patronen in je leven zoals een gezond voedingspatroon, voedingssuppletie, beweging en betere ademhaling. Tijdens de vitaliteitscoaching van CuraCameo leer je hoe je fysiek, mentaal, sociaal-emotioneel en energetisch in balans kan komen, zodat je je weer gezond, energiek en ontspannen voelt. en uitgekiende evenwichtsoefeningen zijn tevens onderdeel van de behandeling. Je zult gaan merken dat het leven rustiger, overzichtelijker, gezonder en plezierig wordt. Uiteindelijk zal je zelfs tijd over gaan houden!

 

* De Vitality lijn van Laviesage ondersteunt met effectieve voedingssupplementen het goed functioneren van de stofwisseling en het immuunsysteem. Het levert het lichaam extra energie en houdt de gewrichten soepel.

Vitaliteitscoaching

Afspraak maken