Permanente make-up (PMU), is een proces waarbij natuurlijke pigmenten, door middel van een micronaald of een microblad in de huid worden gebracht. Deze kleuren zijn volledig getest en goedgekeurd volgens de strenge EU-regels voor medische producten en zijn officieel gecertificeerd en geregistreerd.

Tijdens een intakegesprek bespreken we je wensen en gezondheid, bekijken we je gezicht en huidskleur en controleren we of je geen huidproblemen hebt.

Iris van CuraCameo luistert goed naar je wensen en plaatst PMU  met passie, veel kennis en ervaring, precisie en vaardigheid. Alles wordt in werking gezet om het mooiste en meest natuurlijke resultaat qua vorm, kleur en gezichtsexpressie te behalen.

Wat zijn de mogelijkheden?

  • Wenkbrauwen: Wil je graag strakkere, vollere, bredere of donkerdere wenkbrauwen? Of geheel nieuwe wenkbrauwen als je nauwelijks haargroei meer hebt vanwege b.v. chemokuren, alopecia areata of overmatige epilatie? Mooie en verzorgde wenkbrauwen zijn echte blikvangers die 80% van je gezichtsuitdrukking bepalen.
  • Shading: Met deze techniek worden bestaande wenkbrauwen geperfectioneerd middels het aanbrengen van kleurpigment in de huid, waardoor een schaduw onder de eigen wenkbrauwen ontstaat, waardoor zij voller, strakker en natuurlijker zullen ogen.
  • Microblading: Bij deze semi-permanente methode worden de wenkbrauwen op basis van jouw unieke botstructuur uitgemeten. De flinterdunne hairstrokes worden via een unieke methode stuk voor stuk gezet waardoor de huid nog steeds zichtbaar is en het net natuurlijke wenkbrauwhaartjes zijn. Deze techniek heeft wenkbrauwen die nauwelijks van natuurlijke te onderscheiden zijn tot resultaat.
  • Fluffy brows: Ben je (nog) niet toe aan PMU? Dan is er nog een andere optie om je wenkbrauwen te verfraaien en wel door ze te veranderen in zgn. ‘fluffy brows’, dé trend op wenkbrauwengebied van dit moment.

Hygiëne en Veiligheid

CuraCameo is in het bezit van de vergunning verstrekt door de GGD en dus volledig bevoegd om deze behandelingen uit te voeren.

Klik op de onderstaande links voor het toestemmingsformulier, de voor- en nazorginstructie.

Afspraak maken Portfolio