Bindweefsel-, buccale- en toninggezichtsmassages zijn ontworpen om het onderliggende spierweefsel in het gezicht te stimuleren en te versterken. Door deze massagetechnieken worden de natuurlijke contouren van het verbeterde gezicht, spierspanning verminderd en wordt bijgedragen aan een jeugdige uitstraling met een frisse huidskleur.

 

  • Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die door sommigen als pijnlijk wordt ervaren maar door anderen ontspannend. Door deze vorm van massage worden verklevingen losgemaakt en de bloedsomloop verbeterd, waardoor de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt. Een bindweefselmassage wordt geadviseerd bij huidverslapping en -veroudering. En bij grove poriën en oneffenheden zoals acne, ouderdomsvlekjes, fijne lijntjes, rimpels en plooien. De massage is een weldaad voor je huid. Je huid wordt gezonder, strakker en toont jonger. Al na één behandeling zal je huid steviger en  frisser ogen. Afhankelijk van het eerste resultaat en jouw wensen bepalen we samen hoeveel behandelingen nodig zijn om je gezichtshuid weer in optimale conditie te krijgen.

 

  • Buccalmassage is een techniek die zich richt op het doorbreken van spierbarrières in het kin, kaak- en wanggebied. Hierbij worden de spieren van de wangen, kin en kaak zowel van binnenuit als van buitenaf losgemasseerd, waardoor het spier- en bindweefsel vanuit twee kanten wordt verminderd en extra effectief is.Door deze massage wordt de overspanning in het kaakgebied verminderd. De spieren ontspannen en voelen zich bevrijd van knoppen en stress. De verbeterde doorbloeding zorgt voor een boost in de huid en spieren, als een verfrissende wind die vermoeidheid wegblaast. Het resultaat van deze verbeterde circulatie? Een verjongd uiterlijk! Je gezicht straalt, je huid voelt levendig en de spieren zijn klaar voor een nieuwe dag vol energie en vitaliteit.Het resultaat is als een frisse wind die vermoeidheid wegblaast.Een verjongd uiterlijk! Je gezicht straalt, je huid voelt levendig en de spieren zijn klaar voor een nieuwe dag vol energie en vitaliteit.

 

  • Toningmassage gaat vaak hand in hand met buccalmassage om het hele gezicht, de hals en het decolleté op hun eigen behoeften af te stemmen en de juiste impuls te geven. Terwijl toningmassage zich richt op het spier- en bindweefsel van decolleté, hals en gezicht, zorgt buccalmassage voor een diepere stimulatie van de spieren en weefsels in het gebied rond de kin, kaak en wang. Samen werken ze om het gezicht vitaal, stevig en ontspannen te houden. Het is als een gepersonaliseerde workout voor je gezicht en geeft je gezicht meer volume, souplesse en ontspanning.

 

Als deze informatie je aanspreekt, raad ik je aan om contact op te nemen voor een beauty intake met huidscan. Tijdens deze intake zullen we een diepgaande analyse van je huid maken en je persoonlijke behoeften bespreken. De huidscan biedt inzicht in de diepere huidlagen en helpt ons om gepersonaliseerd behandelplan te creëren dat precies bij je huid past.

 

Afspraak maken